Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik éri meg jobban SSD...

Melyik éri meg jobban SSD vagy SSHD?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy SSD-t vagy egy SSHD-t de nem tudom eldönteni egy az SSD van-e annyival gyorsabb hogy annak ellenére hogy drágább megérje-e megvenni. Egy egy WD Blue vagy Caviar Blue (1TB) SSHD ( ha jól tudom ezek SSHD-k) vagy egy 250 vagy 120 GB-os SSD. Az hogy melyik mekkora nagyon nem számít (csak ha már SSHD akkor egy 1 terás de amúgy nem fontos) nagyjából 10000Ft az árkülönbség.

2017. nov. 29. 15:37
 1/3 Captain Logic ***** válasza:
84%
SSHD-t inkább laptopokba szokás tenni, PC-knél SSD és HDD játszik inkább. Egyébként szerintem egy legalább 250-es SSD megéri. Annál lejjebb nem mennék, de akkor ígyis-úgyis kell egy HDD, mert az meg nagyon kevés.
2017. nov. 29. 15:51
 2/3 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
84%

250 gigás SSD teljesen elég lehet, én egy 120-as UV400-at és egy 1 terás WD Blue EZEX-et használok, mert 120 gigához mindenféleképpen kell egy másik adattároló.

SSHD-ra sose vetemednék.

Üdv, Lecsó

2017. nov. 29. 16:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. nov. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!