A Radeon RX 550 van olyan vagy legalább közel olyan erős mint a GTX 660 vagy a GTX 570?
Radeon RX 550-et akarok venni természetesen 4 GB-set ,mert a 2 GB vram az már kevés max full hd alatti felbontásokra még elég ,bár nekem is csak egy 1680x1050 monitorom van nem full hd-s de már arra is kevés lehet ,na meg főképp ,hogy a későbiekben majd váltok monitort ,még a 3 GB vram sem lesz sokáig elég ,1 év múlva már a felbontást és beálítást is kaphatnám le 3 gb vram-al ,ezért kel 4 GB vram-al el látott kártya ,és a gépigény.hu az pl RX 550-el pl a gépigény.hu is bf 1-nél 35 fps-t ír 720p-n ,és a mai játékokhoz legalább egy gtx 750 ti vagy gtx 660 szintű kártya kel ,ha nincs elég ,jó ez a kártya akkor bizony veszek mindenképp használtan egy 4 GB-os GTX 750 Ti-t,mert arra már nincs keret ,hogy ujonan vegyem a 4 GB-set ,de ha jó akkor a RX 550 ezt a kártyát venném meg: [link]
jó lesz ez a kártya?
"Teljesítmény ügyileg kb közel van az 1060-hoz-mármint a hd 5970" Ilyet senki sem írt sehol, (csak te) pedig legalább 5x átolvastam az egészet.
"egy 5 éves kártyáról van szó!benchmark alapján a gtx 660-hoz hasonló a teljesítménye.ami az rx 460-hoz áll közel."
Ez is érdekes, mivel az r9 290 (amiről szó volt a #8. kommentben)4 éves, amire te gondolsz pedig 7.
Akkor mi 5 éves?
Amibe te belém kötöttél, az a magyar helyesírási tudatlanságod!
"elég kevés, mivel 2x1gb. Akkor már r9 290"
Látod? 2x1gb. Látod? OTT A PONT
Pont = mondatvégi írásjel, tehát ott befejeztem a mondatomat, és következő mondatomat nagy betűvel másik dologról kezdtem el, amit meg is neveztem, ezért nem értem miről is beszélsz, de azért csak erőlteted a hülyeségedet tovább.
"Na és Radeon HD 5970-ből 4 GB-s verziót mennyiért lehet kapni használtan?"
"abból nincs is 4 gigás verzió csak 2 gb..."
"De létezik a 4gb-os, csak a teljesítménye egyezik kb a gtx 1050-el..."
a másik pedig:
"Ez is érdekes, mivel az r9 290 (amiről szó volt a #8. kommentben"-ami továbbra sem az én kommentem xd.
egyetlen karaktert sem pazaroltam semmilyen r9-re.ehhez mit szólsz?meglepődtél ugye?sajnos erősen kétlem mert az értelmezés neked sem megy.így hát kínodban már csak a helyesírás marad,abba kapaszkodsz bele.
"Akkor mi 5 éves? "a hd 5970.ami szerinted gtx 1050 szint.ha továbbra sem érted amit írtál(..) nyugodtan szólj,leírom még párszor.
"Teljesítmény ügyileg kb közel van az 1060-hoz."-ez vicc ugye?egy 5 éves kártyáról van szó!benchmark alapján a gtx 660-hoz hasonló a teljesítménye.ami az rx 460-hoz áll közel."
Az r9 290 KÖZEL van teljesítmény ügyileg az 1060-hoz. PONT
Miért? Mert 10-15%-ot NEM hívunk szakadékank!
Erre Te kijelented, hogy nem írtál semmit az r9-ről, mikor eleve arról írtam. (Abba kötöttél bele) (Na, meglepődtél mi? :D)
Lapozz csak vissza, nem törölt senki, semmit.
De azért persze belém kell kötnöd, és letagadni, mivel elismerni eléggé fájdalmas mi?
Az 5970 7 éves, s mivel te 5 éves kártyáról papolsz, kizárásos alapon csak az r9-re gondolhatsz, mivel az lesz hamarosan 5 éves.
A kötekedésem is teljesen jogos, mivel nem tudsz értelmezni 1 mondatvégi írásjelet, s nem azért volt mert nem tudsz írni...
Az 5970 nagyjából a 7950-es teljesítményét hozza, ami 1 az 1-ben r9 280, az pedig kb gtx 1050 szint.
igen,tényleg ott van a 290 csak nem láttam.ettől függetlenül:félrevezetted a kérdezőt azzal a k___a 5970-el.
"Az 5970 nagyjából a 7950-es teljesítményét hozza, ami 1 az 1-ben r9 280, az pedig kb gtx 1050 szint."
amint láthatod nem egy kategória a 2.ebből következően az 1050-től is nagyon messze van.
tényleg nem 5 éves.viszont nem is 7..komolyan azt hiszed hogy egy 8 éve kiadott húzott kártya vrammal megtámogatva tud annyit mint egy 1050?2017-ben nem éri meg ajánlgatni az 5970-et mert 20e alatt is lehet találni jobbat ill fiatalabbat.eljárt felette az idő.
Én is meg vagyok már szédülve, igen valóban 8 éves.
Az általad küldött userbenchmarkot nézve láttam, hogy (cf disabled) ami annyit jelent, hogy a 2 aktív gpu-ból csak az egyik 5870-es aktív, picit kisebb órajeleken.
Jó persze cf nem duplázza a teljesítményt stb...
De régebbi játékokban ahol a vram nem limitál be, és jó a skálázódás, akkor simán hozza a 7950-et...
Másrészről én nem ajánlottam neki 1 szóval sem az 5970-et, csak meséltem róla.
A #8-as kommentemben írtam is " Akkor már r9 290 :D"
Ha már 4gb-os kártyát akar venni, vegyen olyat, aminek van is értelme, bár nálam nem vált be egyik r9 sem, hamar cseréltem is le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!