Nagyi pc?
Figyelt kérdés
Milyen gépet ajánlanátok neki 90k-ból?2017. nov. 21. 16:38
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
bocsi vénetlenűl a merevlemeznél nem azt linkeltem amit akartam,ezt vedd: [link]
14/16 anonim válasza:
És a vganál is vénetlen linkelve maradt a GTX 650 Ti mert előszőr azt akartam :(
A HD 7870-ezt vedd
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Ez pl remek lenne.
Egyébként: [link]
Itt böngészhetsz.
De a Nagyinak egy ilyen szintű gép is elég akár:
(én vettem meg. Egyébként semmi hibája nincs, még egy 100 gigás vinyót is találtam benne, windowssal. xd) Iszonyat olcsó volt, a youtubeot tűrhetően viszi, netezni jó, a windows 7 száguld rajta, csak a Facebook szaggat rajta, de az néha a "nagy" gépem memóriáját is megzabálja... >:(
Van ez így.
Jó keresgélést!
Ha esetleg találsz valamit, és nem vagy benne biztos, hogy megvegyed, nyugodtan linkeld be, és kérdezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!