Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyi LIKEOK hígítása, eltünte...

Nagyi LIKEOK hígítása, eltüntetése? Új posztjaimról kitiltani bizonyos embereket?

Figyelt kérdés

Olyan programot, addont, honlapot, lájkcsereprogramot (lol) keresek ami ténylegesen működik és hiteles. Ha megnézik hogy ki likeolt az hihetőnek hasson.

30 vagyok és elszomorít, hogy ezzel kell foglalkoznom.

Ballada: sok év alt. fiók után csináltam, egy hivatalos profilt is. Mint ahogy az lenni szokott ilyen átlag senkikkel, nem rohant le a szöszke bikinicsapat 34x, hogy wii végre megvagy.

Átlag, semmilyen ismerőslistám van, kétszáz valahány fő, nem éltem hipertársas életet, meg még ugye most van kiépülőben a plusz várható 50-100 fő aki előugrik és van realitása.

N A D E A P R O B L É M A

Vannak felteszem mindenkinek olyan ismerősei akiket kötelező visszajelölni, de arra nem gondoltál hogy rohadtul ráér. Nyugdíjból visszajáró védőnéni aki "eeeekoora korod óta ismer" meg jóanyád mindig megállítja mikor találkoznak. Plusz akkor már másik 3 hasonkorú jelölt is a praxisból. Stb stb....

Namost eddig egy borítóképem van, meg egy profilképem az idővonalamon.

Lájkolták 15 en (2 jócsaj, pár külföldön élő haver, volt oszttárs.) és mondjuk 6-8 HATVAN FÖLÖTTI

Engem nem érdekelne ha senki nem likeolja, de ez barominagy probléma, mert ezt a hivatalos fiókot, pont ismerkedni, kapcsolati tőkét fenntartani, HR úgyis megnézi, ilyesmik végett hoztam létre. Namost az, hogy 60 évesek (ffi nő vegyes) lájkolják a posztjaimat fele arányban... az az én izlésem szerint, és egyéb reális objektív tételek szerint is baj.

Pl sose lehet tudni hány jócsaj klikkről maradok le, de nem az a baj, hanem az a "mivan ezzel?" kategória ahova eshetek náluk.

De ez már csak körök futása... nem vagyok pávagyerek. Lehet mondani, hogy aki ez alapján ítél meg az..., de a facebook hatalma működik. Sajnos.

2016. dec. 11. 17:32
 1/2 anonim ***** válasza:

First World Problems haver :)))

sztem a kutya nem fogja nézni, ki lájkolta a képeidet. elvégre nem te vagy Donald Trump. :)

Vki idegesít, töröld az ismerősök közül, és ennyi. Ha megsértődik, akkor így járt.

2016. dec. 11. 17:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Elfelejtettél hasznos válasszal szolgálni. Nem életviteli tanácsokat kértem, hanem a fent vázolt dolgokra alkalmas szoftverek, siteok nevét, linkjeit. Nem azt kérdeztem, hogy engem mi érdekel és miért. Mert kiegészítésképp azt is leírtam.

Amúgy buktam már állást azért, mert nem volt facebookom és a HR úgy döntött hogy akkor én biztos "titkolok" valamit. Nem kis cég volt.

De mindegy is mert már megintcsak támadási felületet adok.

Vonatkozó site, addon, program, technika ˘

2016. dec. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!