Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen microfont vegyek 2-3k...

Bobi69 kérdése:

Milyen microfont vegyek 2-3k forintért?

Figyelt kérdés

1-2 napja vettem egy ilyet... Zalman MIC1, na ezzel a saját hangomat nem hallotam, bárhogy állitottam, viszont mást igen, ilyen sisesgős vagy mi hangot.

Msonic webcamerán meg a lélegletemet jobban hallom, mint a beszédemet, persze ezt is csak úgy, hogy haljak nagyon zőrejeket.

Nem kell ilyen pro microfon, de szeretném a beszédemet hallgatni ilyen tűzijáték meg star wars hangok nélkül.

És ha lehet lehesen bele beszélni 15-20 centiről is.

Köszike meg minden a válaszadóknak :)

2017. nov. 21. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nincs is semilyen baja a Zalmannak se, csak a megfelelő beállítás hiányzik.

Hogy és hol próbáltad beállítani ?

2017. nov. 21. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia

Hát a recording devicesokal próbálkoztam, rákat a microfonra és levels meg a realtek-ben. Ilyen hangerőt, meg boostot. Meg noise suppressiont, de hiába :(

2017. nov. 21. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Alapértelmezett eszköznek, a felvétel fülön ki van választva a mikrofon ?
2017. nov. 21. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:
öhh, ezt most nem igazán értem...
2017. nov. 21. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
2017. nov. 21. 13:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Na ezzel szorakoztam, itt minden be van állitva :(
2017. nov. 21. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!