Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 8000Ft alatt tényleg nincsenek...

8000Ft alatt tényleg nincsenek jó és használható egerek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 10:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

ma 22:30

amúgy a nagyok azt tanácsolták ha veszek vegyek jót a használt piacon jó kis márkás egereket lehet kapni,me valamit magyaráztak,hogy az olcsóbb egerek sokszor át cimkézet xy cuccok,bár drága egérben is találtak olyan hasonlót :D

2017. nov. 20. 22:58
 22/30 A kérdező kommentje:

ma 22:46

Lehet kicsit olyan ez mint a fotózás,hogy vehetsz milliókért gépet meg obiparkot ha nincs hozzá meglátásod,viszont ha van meglátásod meg érzéked egy olcsó géppel is meg olcsóbb obikkal is csinálhatsz jó képet.

2017. nov. 20. 22:59
 23/30 A kérdező kommentje:

ma 22:46

Jó mondjuk a hasonlatom lehet kicsit sántít mert ugye drágább egérnél lehet ,hogy az igénybevételt jobban bírja,pláne a múltkor láttam egy kínai fószert profi játékos annak durván járt a keze a billentyűzeten meg az egéren :)

2017. nov. 20. 23:00
 24/30 A kérdező kommentje:
2017. nov. 20. 23:02
 25/30 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=Zy6laZtRkcM

kemény játékosok nekik lehet sűrűbben kell perifériákat cserélgetni :D :D :D

2017. nov. 20. 23:05
 26/30 anonim ***** válasza:

Hát igen...ezeknek más is kéne nem csak ujj egér :D

de ilyen igénybevételt nem bír semmilyen kütyü.

2017. nov. 21. 08:42
 27/30 anonim ***** válasza:

#20:

"sokan lehet azt hiszik hogy a drágább egérrel jobban fognak játszani

hát nem :D"

Hát pedig de. Szerinted a mesteremberek miért használnak Makita szerszámgépeket, mikor a Tescós 5000 forintossal is lehet fúrni/csiszolni/fűrészelni? A fuvarozók miért Volvóval, MAN-al szállítanak, mikor a Mahindra is gyárt teherautót, sokkal olcsóbban? Mert ha a megélhetésed a tét, akkor csak minőségi eszközzel dolgozhatsz. Állandóan olvasom az olyan hülyeségeket, hogy a hivatásos játékosok csak azért használnak Razer, Zowie, SteelSeries egereket, mert azért fizet a szponzor. Akik ilyen hülyeségeket beszélnek, azok még életükben nem volt jó minőségű egerük. Az unokaöcsém gépét karbantartva szörnyülködtem, hogy még a Windows ikonokat is alig bírom becélozni, annyira ugrál, csúszkál az egérkurzor (természetesen egy szivárványszínű, villámmintás eMag-os szutyok volt).

"Te tényleg ezzel játszol?"

"Aha!"

Be is mutatta: CSGO-ban elég szépen aprított vele. Hogy miért? Mert hozzászokott, hogy mennyivel kell kisebbet-nagyobbat mozdítani az egéren, hogy a kurzor ne csússzon tovább. Belenőtt a kezébe a rossz beidegződés. Aztán mikor végre bedöglött az a hulladék egér, odaadtam neki a régi Zowie-mat egy textilpaddal (mert azelőtt természetesen az asztalon használta). Nyafogott, hogy nem jó, lassú, nem lehet vele célozni, de másikat nem kapott, úgyhogy be kellett érnie ezzel. Telt-múlt az idő, és egyszer csak azt vette észre, hogy CS:GO-ban Gold Nova rangból feljutott Master Guardian-be, a Black Ops III-ban a K/D aránya 0,8-ról 1,7-re nőtt, stb. Csak nem azért, mert az egérrel pont oda tudott lőni, ahová célzott? DE!

Poénból vettem neki egy ugyanolyan villámmintás szörnyet, mint amilyet tönkretett, tíz perc múlva jajgatva húzta ki a gépből, hogy "úristen, hogy tudtam ezzel a sz**ral játszani?".

Jönnek a nagyokosok, hogy "csak a hülye vesz drága egeret, én 1000 forintos egérrel osztom a heccsátokat a cségóba"- igen, de mennyivel több fejest oszthatnál, ha normális egered lenne? Sosem fogjuk megtudni.

2017. nov. 21. 11:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Jó igazad van,vannak annyira rossz egerek is.De nem véletlenül vesz az ember olcsóbb vagy olcsó egeret.És ugye nem mindenkinek van hogy csak úgy kap egy jobb egeret.:)

De aki nem gamer és csak néha játszik annak az a tudás nem nagyon lesz kihasználva vagyis neki megfelelő az olcsóbb is.

Ha a te példádat nézzük a szerszámokkal ugyan ez van.Akinek a munkájához kell az megveszi a drágábbat,jobb márkát,de aki csak hobbi szinten barkácsol néha,annak (szerintem) felesleges megvenni drágán hogy ott álljon.Persze van aki megveszi,de itt bejön az is hogy ki mennyire ért hozzá hogy melyik éri meg és melyik nem.

A kérdező is sokall annyit kiadni egy egérért mert nem használja úgy mint egy gamer.

Neki annyija van rá amennyi és ehhez kért segítséget,nem ahhoz hogy mindenki azt mondja hogy hulladék.

5-6000-ért már szerintem kapni olyat ami kiszolgál egy átlag felhasználót.

Rosszul gondolom?

2017. nov. 21. 13:16
 29/30 A kérdező kommentje:

ma 13:16

Ha meg nézed ő tényleg a kihasználásról írt mert az unokaöccse multizik oda lehet kell de én csak single playerezek mert nem szeretem a multizást szóval nálam más a kihasználtság.

2017. nov. 21. 18:45
 30/30 anonim ***** válasza:

igen igen

aki multizik annak ki lesz használva

2017. nov. 21. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!