Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 8000Ft alatt tényleg nincsenek...

8000Ft alatt tényleg nincsenek jó és használható egerek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 20. 10:23
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
azt mondják a "szakértők",hogy a szenzor és a kapcsolók tartóssága a lényeg kaptam listát is ahol tesztelt egerek vannak szenzorok és kapcsolók tipusai alapján.De én nem játszok pl multiplayert csak singlet meg nem játszok extrém hard módban sem ha játszok.Csak annyit mondanak az olcsó egerekről,hogy azokról azért nincs teszt mert hulladék mind.Bár nekem a szekrényemben van egy Genius Netscroll 220 USB egér ami már nem egy egeret túlélt és még mindig működik sokat is játszottam vele meg használtam de még mindig bírja és max 3000Ft volt de erre azt mondták ettől nem jó csak működik,max szerencsém volt vele.
2017. nov. 20. 14:01
 12/30 anonim ***** válasza:
Oszt mégis honnan tudják, hogy milyen és mennyire hulladékok az olcsó egerek, ha egyiket sem tesztelték?
2017. nov. 20. 14:22
 13/30 anonim ***** válasza:

Jaj persze megmagyarázzák.

A tesztek meg tesztek,de amiről nincs teszt mert szerinte sz.r akkor honnan tudja hogy sz.r ha nem próbálta?

Azért mert olcsó? Hagyjuk már :D

Bármelyik jó lesz ami tetszik szerintem.Max nem árt ha van egy két extra gomb.

2017. nov. 20. 14:24
 14/30 A kérdező kommentje:

ma 14:22

Azt mondják nem sznobságból mondják,de gondolom ők mind tízezer feletti egereket vesznek szóval fentről az olcsó csak szar,mondjuk tényleg olcsóbb cuccokban is van szar de nem minden.

2017. nov. 20. 14:33
 15/30 anonim ***** válasza:

A drágát akarják eladni egyértelmű...

Nekem egy a4tech bloody V szériás egerem van már vagy 5 éve. Versenyszinthez közeli gaming- re használom és azért nem cseréltem még mert mindent tud ami kell :D Azon kívűl hogy jól néz ki és van hozzá szoftver, megvan a dpi szám, jó kis nehéz egér, acél talpjai vannak így nem kopik, nagyon precíz. Asszem 5ezer volt anno, most emelkedett az áruk.

2017. nov. 20. 15:26
 16/30 A kérdező kommentje:

ma 15:26

na én ezt a listát linkeltem neki,és azt mondták,mind középszerű vacak,és a te egered is közte van.

A4Tech Oscar X747

A4Tech X-710BK

A4Tech Bloody A90

A4Tech Gaming Bloody V3

A4Tech Bloody V4m

COUGAR Minos X1

A4Tech Bloody V2m

A4Tech V-Track F5

A4Tech X-748k

A4Tech X-738K

A4Tech Gaming Bloody V5

A4Tech X-755

A4Tech XL-755

A4Tech Bloody Neon XGlide Q80

A4Tech Bloody V2

ASUS Cerberus (90YH00Q1-BAUA00)

ASUS GT200

A4Tech X-710

Genius Ammox X1-400 (31040033104)

Genius Scorpion M6-400

2017. nov. 20. 18:36
 17/30 anonim ***** válasza:

érdemes megnézni hogy mit ajánlanak,de nem ők fogják használni és nem ők veszik meg hanem te,ezért te döntesz.

Vannak régi márkák azokkal nem hinném hogy mellélősz.

De ha egy pár ezer forintosat veszel,olcsót,vacakot,sz.rt( mint én is) és kibír öt évet vagy többet akkor minek vegyek 3-4-szer annyiért?

Megkérdezném hogy ők milyen gyakran váltanak egeret?

(szerintem játékonként mert széttörik :D )

Ha meg esetleg egy hét után meghal az egér az sem feltétlen azért van mert olcsó.De ha már kibír fél évet akkor annyit nem ér meg?

egy 15-20milliós kocsiban is tönkremennek a dolgok (többnyire mert alul vannak méretezve,nem bírják) de az nem sz.r mert drága?

Nézzél pár egeret 5000 alatt aztán megnézzük hogy az megéri e.

2017. nov. 20. 19:32
 18/30 A kérdező kommentje:

ma 19:32

Na ez az mennyiszer váltanak egeret mert elméletileg a drágábbat azért ajánlanák ,mert tartós és hosszú ideig működik,de volt olyan fickó aki drága egérből pl kettőt is rendelt,de minek kettő?

Egyébként az autós hasonlatod ütött mert igen ők így gondolják jött ez a dacia,meg kispolszki meg tarbant is el visz ide meg oda de nem jelenti azt,hogy azok jó autók,de ha valaki jó és tartós autót akar venni akkor audit vagy bmw t vagy mercedest stb... vesz na itt be is szóltam mondom de mert csak ezek az autók?Mondom a sok lehasznált hulladék bmw meg audi meg tököm tudja mivel járók vagiznak közben meg széthullik alattuk az autó :D mondom ok trabant meg bmw de ami közte van mondom ez nem jó hasonlat :)

Egyébként le kopogom kopp kopp lehet egyenlőre nem kell váltanom,csak valami nem stimmelt az egeremmel de most úgy néz ki jó,kicsit buheráltam windowsban lehet az kevert be.

2017. nov. 20. 21:41
 19/30 anonim ***** válasza:

igy van ahogy írod:)

a bmw-hez is braziliában gyártják az alkatrészt :D

szóval csak a márkát fizeted meg,az ujj dácsiákban meg toyota,meg renault motor van..akkor hol a márka ma már?

most néztem még egereket és a trustomhoz hasonlítottam

találtam egy spiritet...mondom az jó,szép...jobban megnéztem és egy az egyben a trust gxt25 volt...na ennyit a márkáról meg az árakról

amugy problem nálam is volt vele,akkor szétszedtem és egy kis szösz volt a ludas :)

2017. nov. 20. 22:30
 20/30 anonim ***** válasza:

sokan lehet azt hiszik hogy a drágább egérrel jobban fognak játszani

hát nem :D

2017. nov. 20. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!