Mit kéne fejlesztenem?
A kártyám is és a proci is 100%-on megy. Ennek ellenére abszolút jól futnak a játékok, de én a High grafikánál egy kicsit többet szeretnék.
80-100K körül lenne rá keret.
Alaplap: MSI H270 Gaming M3
Gépház: Be Quiet Pure Base TG
Videokártya: XFX R9 280X
Táp: EVGA 650 G2
Processzor: Intel Pentium G4560
Processzorhűtő: gyári intel :(
Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400MHz(Cl16)
HDD: Seagate Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA 3
SSD:Kingston HyperX Savage 2.5" 240GB SATA3
akkor bele kell nyúlnod a gépházba rendesen.70e körül találsz i7 6700k procit.kéne egy normális procihűtő pl noctua nh u9s,és egy 1070 vagy 1080,attól függően hogy mennyi pénzed van.és a ramot sem ártana duplázni.
a tápod bár drága de nem rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel.
Az alaplapot m.2-es SSD-re és Raid miatt vettem. A táp hideg levegőt fúj miközben a proci és a videokártya 100%-on dolgozik => jó hűtés mellé minek túlmelegedés elleni védelem :D
A processzort cserélem egy i7 7700-ra, meg talán veszek egy Cooler Master Lite vízhűtést.
hogy mit gondolsz az a te dolgod.overtemperature protection.majd nézz utána.
vehetsz i7-et de a vga oldalon ugyanúgy limites marad a géped,erre azért számíts.
Mivel már 100%-on megy mind2 tudom mire számítsak. A táp mint mondtam hűvös, szvsz nincs mitől tartanom.
Free-Syn-es a monitorom, tehát mindenképp Radeon oldalon maradok. Mi lenne jobb egy g4560 + Rx 480, vagy i7 7700 és az R9 280X?
Én az elsőre voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!