Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kéne fejlesztenem?

Hogyan kéne fejlesztenem?

Figyelt kérdés

Nos kezdjük az alapokkal. Jelenlegi konfigom nem éppen bírja a játékokat és ezen szeretnék kicsit javítani.

(L5420,ga-ep31 ds3l(max 4giga ramot támogat),HD 5750,stb.)

ÉRdekelne alaplap csere+ram bővítés hozna e javulást? Pl. : GTA V lowon,1650x1050-es felbontáson szépen eldöcög 40 körüli fpssel de szeretnék többet kihozni a kicsikéből. Gond ott kezdődik, hogy a keret szűkös....hogyismondjam NAGYON szűkös.Olyan 27-28 ezer kemény magyar forintot tudok erre áldozni.Szerény véleményem szerint nem férne bele alaplap csere, 8 gb ram + VGA /CPU csere.SZóval vagy 4GB ram és jobb vga vagy 8gb ram és egy öregedő állatka rúgja utolsó előttiket a gépemben. :P

Természetesen használt alkatrészekre gondoltam.

Linkeket nagyon szívesen fogadom. Én hülye vagyok a keresgéléshez.

ui: Ramjaim "okosan" eladtam váltás céljából,de sajnos közben elkelt az általam kinézett termék.jelenleg 1 Gb ram ketyeg a gépemben az is 2x512mb.

2016. júl. 26. 17:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
gyakorlatilag ezen nem éri meg fejleszteni.. már mindent kéne cserélni de az meg ugyebár elég sokba kerül..
2016. júl. 26. 17:29
 2/12 MGéza ***** válasza:
100%
Elsősorban én úgy látom, a vga a limitáló tényező. Az a kártya elég régi, helyette én ebből a keretből használt 260x-et vennék, vagy az annak megfelelő HD 7790-et, sokat dobna a döcögésen. Procit nem nagyon van hová fejleszteni, ram maximalizálása esetleg szóba jöhet, olcsón megvolna.
2016. júl. 26. 17:31
 3/12 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Veszel egy lapot: MSI H81M-E33 (Emagon volt 8k is most 10-12 ezerért lehet megszerezni)

Veszel mellé egy Pentium g3260-at (15-20 ezer ft újonnan, használtan nézelődj)

Veszel még 1db 4gb-os modult, valahonnan helyi bontóból akárhonnan, és voálá, ahogy néztem a pentium erősebb mint a Xeon. Lesz 4gb ramod de alaplap csere igazából csak annyit oldana meg ,hogy plusz ramod lesz.

Valamint ha megvan a videókártyád doboza meg tartozéka eltudod adni ~12 ezer ft-ért és venni egy HD7770-et ~14 ezer ft-ért +postával.

Úgyhogy első körben én egy új alaplapot, új procit és némi ramot javasolnék, aztán már 14 ezerért lehet érdemi kártyát kapni.

2016. júl. 26. 17:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek.

Esetleg az MSi H81M-E33 alaplap emagról 12ezer forintért, egy használt Pentium G3220 + hűtő 12 ezer +posta és maradékből vadászok valahol 1x4GB ramot(?)

VGA-t meghirdetem + gyűjtök még,később veszek +4gb ramot és egy hmmm..nemistudom láttam 25 ezerért HD 5970-et is akár..vagy valami kicsit pörgősebb kártyát pl a javasolt 7770-et.

MEgfelel vagy totálisan félreértelmeztem a tanácsokat? :D

2016. júl. 26. 17:51
 5/12 A kérdező kommentje:
TErmészetesen mindenki kapta a zöld pacsit:D
2016. júl. 26. 17:52
 6/12 MGéza ***** válasza:
47%

Én így csinálnám:

Új vga:

[link]

Ram:

[link]

Ha még ezután is elégedetlen vagy, akkor jöhet a lap és procicsere.

2016. júl. 26. 18:00
 7/12 A kérdező kommentje:

Az a vga....kicsit ki is rázott a hideg, hogy ilyenem is lehetne >.< (najo ez gáz)

Viszont 4GB ram elég lenne ? o.O

2016. júl. 26. 18:05
 8/12 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Jól értelmezted, bár én nem vennék előbb VGA-t ilyen régi gépbe már csak akkor érné meg ha nagyon ragaszkodsz az alaplapodhoz.
2016. júl. 26. 18:05
 9/12 A kérdező kommentje:

Dehogy ragaszkodom :D ha lenne most is meló (lenne pénz) fognám és kivágnám az ablakon. Már sokat szívtam vele és bennem is motoszkál valami érzés,hogy itt az ideje leváltani a vén rókát.

Az a gond, ha több választási lehetőségem van akkor sajnos képtelen vagyok dönteni és általában emiatt elszórom az erre szánt keretet hülyeségekre.

Szóval először lap+procicsere 4gb rammal. aztán ha megvan egy biztos alap jöhet egy kártya ami szétszakítja a házat.

2016. júl. 26. 18:14
 10/12 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Jaja! CSAPDASSAD!
2016. júl. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!