Balageqt kérdése:
GTX 1060 (M) "hiba"?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Adott egy laptop, név szerint ASUS ROG GL702VM
A hibám az lenne, hogy nagyon rossz FPS-t produkál... régebbi játkokon is, FurMarkon plána, összehasonlítva hasonló kaliberű laptopokat ott az átlag ~60-80, nálam ez konstans 37-38
véleményem szerint 73 fok nem túl meleg, ahhoz hogy ilyen teljesítményt nyújtson..
Amiket próbáltam:
- Legfrisebb driver
- Teljesítménycentrikusra állítva
- nvidia control panel összes lehetőségei
Előre is köszönöm a segítséget!
2017. nov. 15. 14:34
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem csak Te küzdesz ezzel a problémával:
Ezt le kellene levelezni a supporttal.
CPU milyen meleg? Én arra tippelnék, hogy inkább CPU oldalról kellene megnézni. Bottleneck?
2/3 A kérdező kommentje:
Atolvastam a fórumot amit kuldtel, de nekem nem fps dropjaim vannak hanem konstans szar az fps :/ cpu full loadon 75 fok
2017. nov. 15. 17:03
3/3 anonim válasza:
Azt kellene megnézni játékban, hogy mennyire pörög a CPU, és mennyire a GPU. Ezért kérdeztem a bottlenecket, tapasztaltál e hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!