Gigabyte GTX 1060, vagy a Monitorommal van a hiba?
Figyelt kérdés
Heló.
Tegnap vettem észre, a Watch Dogs 2 játéka közbe hogy az égbolt elkezdett bugolni. Mármint, hogy a textúrák hülyéskedtek. De nem csak ebben a játékban, de viszont itt kezdődött. CS:GO-ban is egy csomó fehér pontot látok a képernyőn amit nehezek veszek észre de észrevehető. Paladins-ban is így van, GTA5ben viszont már az egész káosz. Most amit nem tudok, hogy a videókártyámmal lehet a baj vagy a Monitorommal?
2017. jan. 27. 09:01
1/5 anonim válasza:
Szerintem egyikkel se, az általad felsorolt problémák szoftveres hibára utalnak. Videokártya driver frissítése (ha már legfrissebb van, akkor egy régebbit tegyél fel), Directx, Visual C telepítsd/frissítsd, ha még nem tetted meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Minden fel van telepítve, régebbi verziót is feltelepítettem továbbra is ugyan azt tapasztalom.
2017. jan. 27. 09:27
3/5 anonim válasza:
fotózd le képernyő mentéssel. ha megnyitod külön képként (kisebb méretben mint ahogy csináltad) és rajta vannak a fehér pöttyök akkor videokártya hiba (vagy driver), ha nincsenek, akkor monitor hiba.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére monitor hiba, ez esetben mi tehendő? TV-t használok HDMI-vel
2017. jan. 27. 20:12
5/5 A kérdező kommentje:
vagyis nem, driver hiba
2017. jan. 27. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!