Melyik márkát tartjátok megbízhatónak, minőséginek laptop esetében?
Én 3 év garanciával vennék gépet, szimpi a Dell, Lenovo, esetleg HP.
/Korabban Samsungom volt, de borzaszto...visszavittem 3 alkalommal, mire vegre visszaadtak a penzem. A termektamogatassal, ugyfelszolgalattal sem voltam elegedett./
Ezen belül melyiket ajánlanãtok ssd, min. i5-procival?
Nekem a Dellek bejöttek eddig, mást nem használtam. Van lehetőség plusz gyártói garancia vásárlására is, persze jó pénzért.
Másoktól jót hallottam az Asusról, Acerről is.
Koszi mindenkinek.
2. A Vostro folott mi van? Sajna nem vagyok teljesen kepben a generaciokkal
#4 es 6.
Koszi, de sajna pont ezert atlagos a ti valaszotok is. Ha ezt ki tudnatok egesziteni olyan infoval, ami hasznos is, h pl. akkor melyik a velemenyetek szerint jo termek, azt gondolom, hiteles lenne a valaszotok.
Azért mondják mert a régen lesajnált Acer gépek, pl elég jók egy árkategória fölött, és ez általában így van. Szóval árfüggő a dolog, nem annyira márka.
De ha tutira javasolnék akkor Dell Latiude. Azokból a gépekből sereg olyant láttam, ami 15 éve fut. Pl nekem is van egy Xp-s tartalék latitude-om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!