Ez a pc videózásra jó lesz?
AMD Athlon X4 II 651K Húzzot
Asus GeForce GT 630 4 GB GDDr5
8 GB RAM
Mivel a procim nagyon meg van húzva ezért ki derűlt ,hogy a procim pont egy AMD Athlon x4 870k szontjén szerepel ezt benchmarkokból is láttam mondták is ,és tapasztaltam is ,a vga kicsit gyenge ,de viszont azért a GT-nek mis van jelentősége ,mert ez munkára való és talán vidózásban is jó mint egy ezzel egy erős gtx vagy gts kártya mint pl egy gtx 260 ,na meg valszeg gyorsabb is a renderelése live-olni nem akarok full hd-ben meg maga vidizni sem elég a 720p ,de a vidi kariból ez a 4 gb-s igaz ,hogy csak kicsit erősebb a 2 gb-nél ,de mivel videózásban és munkában azt hiszem számít a vram ezért a 4 gb-set választottam ,és mivel Gddr5 ezért ez már gamer kártyának is lehetne nevezni ,de már mai szemmel nem ,csak max akkoriban mikor meg jelent ,de még a 4 GB vram és a DDR5 ellenére is gyengébb mint egy GT 720 bármelyike, de erősebb mint a GT 710 talán a Gt 720-hoz kicsit közelebb áll teljesítménybe de csak olyan 60%-al áll ahoz közelebb ,a GT 710-hez meg 40%-kal a kettő között van a gt 720-hoz kicsit közelebb áll,a gép pl a gta 5-öt is elviszi 1366x768 med-en!
na a lényeg az ,hogy ezekről a játékokról csinálnék live-kat cs:go,lol,dota 2,minecraft
és ezekről csak szimplán vidiznék ,(nem csak ezekről még jönnének ide minden más játék is horror játék meg minden más fajta csak ezek vannak meg tervezve meg ezek az ismertek) ugyanúgy csinálnék cs ho-ról dota 2,lol,minecraftról is na meg wow,Overwatch,gta 5,dark souls 2,outlast,Crysis 2
Ez a gép elegendő lesz ezekre a célokra ,bár nem mintha most tudnék cserélni bármit is benne ,akkor is ki kéne húznom egy ideig ezekkel az alkatrészekkel csak kíváncsi volnék?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!