Hol tudnék olcsón új hardvereket beszerezni?
Figyelt kérdés
Szeretnék összerakni egy jó gépet, hogy lehetne olcsóbban beszerezni hardvereket, pl. ausztriában, vagy hasonlók, ezek mellet fontos lenne a garancia! Valami ötlet? emailom: bezonce.sazabo@yahoo.com2010. máj. 31. 17:10
1/5 anonim válasza:
a prohardver oldalon, a hardverpró fülnél lehet szétnézhetsz. Pár ezrest meg lehet ott spórolni ha jó szétnézel.
2/5 anonim válasza:
www.pcx.hu - regisztrálsz, kinézed, megrendeled 1-2 nap ás mehetsz érte. Eddig 6x vásároltam náluk, semmi baja sem volt semminek. :) (és korrektek szerintem...)
ipontól (tapasztalat) szerintem semmit ne vegyél... gépem tőlük van, kereken 37 napot töltött szervízben :) :) most 1 éves a gép
3/5 anonim válasza:
cigányok.
nagyon óccccsón adnak mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!