Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI K8mm3-H. Nem találok...

Jokoaaa kérdése:

MSI K8mm3-H. Nem találok Drivert az alaplapi hangvezélőhöz win7 re? (Via ac97, Vt1617A)

Figyelt kérdés

Elméletileg VT1617 chippel rendelkezik, valakinek valami ötlete, hogy csikarjak ki belőle hangot?

Ha lehetséges szeretném a saját hangvezérlőjét használni.

Szóval erre szeretnék megoldást találni, hangkártyát tudnék bele rakni, szóval az ilyen válaszokat hagyuk, Köszön a segítséget!

2017. nov. 14. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Hivatalos oldal szerint ez a legfrissebb:

[link]

Elvileg Vista-hoz van a legfrissebb, de sztem felmegy Win7-re is.

2017. nov. 14. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:
1# Köszönöm! rá próbálok, bár mintha már próbáltam volna, és települt is, de hang nem hagyta el a masinát, úgy festett mintha működne, csak épp hang nem volt :)
2017. nov. 14. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
A driver fel ment hiba nélkül,a hangerő szabályzón a kivezérlésjelző dolgozik ha el indítok valami zenét,viszont a ha megnyitom a keverőt és a hangszóró tulajdonságait nézem a csatlakozó adainál azt írja "nem áll rendelkezésre csatlakozó információ" Ötlet?
2017. nov. 14. 12:27
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Kézzel is megpróbálnám, az Eszközkezelőn keresztül.

Letöltöd a rendszerednek megfelelőt (32-64 bit), és kicsomagolod.

[link]

Start menü > egyből gépelheted: "Eszközkezelő" > feljebb a találatoknál indítod > Hang-, video- és játékvezérlő kategória > jobbegérgomb a VIA hangkártyán > Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogramok keresése a számítógépen > tallózd be a mappát ahova kicsomagoltad > Tovább gombra telepíti is.

Ha a Vista-s nem jó, akkor az XP-s megér egy nekifutást.

Megj.:

Akár meg is hibásodhatott az audio-chip.

Próbáltad támogatott rendszerrel? (XP, esetleg Linux)

2017. nov. 14. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Vezérlőpultban elérhető lett egy VIA-s control panel? Ha van akkor nem lehet kiválasztani, hogy melyik a megfelelő kimenet? Nézegesd milyen beállítások vannak, nekem sajnos Realtek chipem van.
2017. nov. 14. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sajnos nem sikerült egyik opció sem, most már én is chip hibára gondolok, ugyhogy marad a PCI. hangkari, megegyszer köszi mindenkinek
2017. nov. 16. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!