Miért nem ad jelet az alaplapi DSUB kimenet a monitornak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A fentebbi problémát kifejtve ha az alaplaphoz csatlakoztatom a monitort akkor nem kap jelet. Videokártyát cseréltem, amin nincs DSUB csatlakozó. (Nincs jelenleg átalakítóm). Az alaplapban nincsen integrált videokártya, így nem tudom hogyan lehetne az alaplapon ezt a részt életre kelteni.
Az alaplap:
GIGABYTE GA-F2A88XM-DS2
2017. nov. 10. 21:17
1/3 anonim válasza:
1. Ha van rendes videokártya a gépben, akkor semmilyen kimenő monitor jeled nem lesz alaplapi csatlakozóról, mivel azok le vannak tiltva.
2. Ha kiszeded vagy BIOS-ban átállítod IGP-re, akkor lehet jelet küldeni az alaplapi kimeneten át is, de mint írtad nincs IGP a procidban, így ez sem járható út.
Konklúzió: Vagy szerzel egy átalakítót, vagy veszel egy új monitort amin normális kimenetek vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem, de ha egy másik videokártyával engedélyezem a BIOS-ban hogy alaplapi kimenetről is fogadja a jelet, akkor utána ha vissza cserélem a másik VGA-ra már is működni fog?
2017. nov. 10. 21:54
3/3 anonim válasza:
Az alaplapi kimenetek csak a processzorba integrált grafikus egység (már ha van ilyen) képét képesek megjeleníteni, a dedikált videó kártyáét nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!