Vélemények erről a félkonfigról? Megéri még a Kaby-Lake vagy inkább már Coffee-Lake legyen?
ASUS Z270-A alaplap - ~46 000 Ft
i7-7700K - ~95 000 Ft
Corsair DDR4 3000 8GB Vengeance LPX CL15 KIT (2x4GB) - ~33 000 Ft
A gépet sokat használom videószerkesztésre, és főleg játékra. Viszont játékok közül a memória-
és processzor-igényesebb darabok gyakoriak. (Stratégiai, menedzselős, nagy mapek, apró részletek, tele modokkal. Pl. Cities: Skylines)
Szerintetek megérné ez a félkonfig? Vagy inkább várjak még, hogy az i7-8700K ára lejjebb menjen (az 50 ezer Ft különbség jelenleg nem fér bele a keretbe), és vegyem azt? Hosszútávon melyikkel járnék jobban?
A jövőben szeretnék majd OC-zni is (a jelenlegi tápom FSP Raider 650, ezzel tuti nem csinálom), ebből a szempontból mit gondoltok az alaplapról?
A válaszokat előre is köszi.
Ismimnek van hasonló konfigja és azt 4 éve rakatta össze,akkor került 500000-be az egész.
Ő programoz,virtuálisan csinál dolgokat (én annyira nem értem) több képernyőn,játszik is.
Szóval ha eddig elment nálad igy ami kellett akkor szerintem inkább a memóriát tuningolnám vagy videókártyát.
Nem éri meg, használtan garisan 75-85k összegért kapsz ilyen procit, de hosszútávra inkább a 8700k, bár megnézem én azt a programot vagy játékot aminek ez a proci kevés lesz, szerintem nem nagyon lesz olyan még egy ideig.
A ram igényesség meg nem a memória sebességével függ össze, hanem a mennyiségével, tehát nem 8Gb-t vegyél, hanem inkább 2400Mhz 2X8Gb kitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!