Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan terjeszthetem ki a C...

Hogyan terjeszthetem ki a C meghajtót?

Figyelt kérdés
1tb-s vinyóm van, installnál a C-nek 50gb-t adtam (a rednszerfájlokhoz), a maradék meg amin dolgozom, jatszom. Az a gond, hogy hiába telepítek mindent a másik meghajtóra, a C: mindig betelik, bár nem tudom miért, és nem tudom használni a programokat pl. az Android Studiot. Felszabadítottam szabad helyet, csak mivel a hely és a C: között van a másik partíció, nem tudok a C:nek több helyet allokálni. EaseUs programmal sem. Van valakinek ötlete?
2017. nov. 12. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze. Előbb a 3. partíciót csökkented 50 GB-al a partíció elején. Ezt hozzáadod a 2. partíció végéhez, majd a 2. partíciónál ugyanez és ezt rakod a "C"-hez. Egyszerűbben nem fog menni, de ez a sok partícióművelet ugye veszélyekkel jár(hat.)
2017. nov. 12. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
zsugorítani addig még okés, de hogy jelolom ki hogy merre "adja le" a szabad területet? nekem alap lemezkezelő erre vonatkozoan nem ir ki semmit
2017. nov. 12. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt írtad EaseUs-t használsz. Ott te jelölöd ki, hol akarod leválasztani, az elején vagy a végén.
2017. nov. 12. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült, nagy nagy zöld kéz ment!
2017. nov. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!