Hahhoo74 kérdése:
Miért szemcsés a kép UHD tv-n a 4K-s filmekkel?
Figyelt kérdés
A számítógépet s egy UHD tv-t egy 4k-s filmeket is tudó HDMI kábellel van összekötve. Az említett filmek nem 4K-s minőségben jelennek azaz nem UHD-s felbontásban, és nem tudom pontosan, hogy miért. A YOutube-on A TV- kersztül a UTPs kapcsolattal a nettel szépen lejátsza .
VGA-m lehet hogy gyenge hozzá?
/MSI GeForce GTX 660 TwinFrozr OC 2GB GDDR5 192bit -es a Videokártya.2560 x 1600 pixel a max felbontása .
Illetve Volna egy másik gondom is, még pedig az, hogy szaggat, akadozik is a kép. Egy 5m-es UHD-s adatátvitelre alkalmas HDMI kábellel van összekötve. A vezeték lehet a rossz? modjuk nem a legjobb minőségű a kábel. elég olcsó volt. 2500.- ért vettem.
2017. nov. 12. 11:57
1/2 anonim válasza:
Ne így nézz filmet. Utp kábellel kösd össze a routert és a tv-t, így egy hálózaton lesznek és akkor már megy is a Dlna megosztás. Teljesen mindegy lesz a videókártyád a tv úgyis jobb képfeldolgozó algoritmusokkal számol. De amúgy, ha a monitoron nem szaggat a film, akkor a tv-n se illene...
2/2 A kérdező kommentje:
Háát, ez az , hogy az úgy sem megy. A Samsung Smart View-programjával próbáltam. De ha jól tudom , sajnos a tv-m nem támogatja a programot.Korábban volt egy másik TV-m azzal simán ment úgy a kapcsolat.
2017. nov. 12. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!