Szemcsés a kép, de mért?
Figyelt kérdés
Van egy 24" colos fullhd monitorom Asus, és vettem hozzá direkt e miatt (is) egy hdmi-kábelt, de így is simán "szemcsés" a kép, ha közelebbről szemügyre veszek egy sötétebb színt, mintha analóggal lenne összekötve, no azért ennyire nem vészes, de ha sötétebb pl: barna szint megnézem közelről akkor így mozognak a szemcsék benne :D2015. máj. 28. 07:34
1/10 A kérdező kommentje:
a vezeték 2,5 méter, 4 ezer ft ért vettem.
2015. máj. 28. 07:35
2/10 A kérdező kommentje:
Igaz nem a megszokott fekete, hanem fehér, és van benne egy kis piros szín/rész is a vezetékben.
2015. máj. 28. 07:36
3/10 Tengor válasza:
A natív felbontásán használod? Egy HDMI bemenet van rajta?
4/10 A kérdező kommentje:
Persze hogy 1920-ba használom :) És a vga-n 2-ő bemenet van de az "elsőbe" használom. Lehet hogy át kéne állítanom a képpontformátumot? pc szabvány RGB-re?
2015. máj. 28. 07:41
5/10 A kérdező kommentje:
a monitoron csak 1* bemenet van
2015. máj. 28. 07:43
6/10 A kérdező kommentje:
Az is lehet, hogy meg kéne próbálnom egy másik vezetékkel is?
2015. máj. 28. 07:45
7/10 anonim válasza:
próbáld meg átállítani rgb-ről vagy arra ha máson van. Nekem ez oldotta meg a szemcsésedést.
Nálam, ha csíkokból álló résznél a váltás körül volt szemcsésedés, sehol máshol.
8/10 Tengor válasza:
Rajzoltál paintben egy zöld meg egy barna négyzetet és az tűnik szemcsésnek?
Vagy esetleg egy videó képét nézed?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem rajzoltam Paintben, ncore-n van egy olyan téma hogy spooky, és ott vettem észre hogy szaladgálnak a szemcsék. De átállítottam rgb pc szabványra és most már egy nem szemcsés :) egy db nincs! :))
2015. máj. 28. 15:14
10/10 A kérdező kommentje:
most már egy szem szemcse sincs* ezt akartam írni. :D Meg most élesebb minden, tisztább.
2015. máj. 28. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!