Mennyit bírhat még ez a laptop?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves laptopom, amiben most tönkre ment a HDD. 240GB-s SSD fog bele kerülni, és elviszem kipucoltatni és újrapasztázni. Alapon 45-50 fok körül van a proci, szal már kell.
Netezésre és irodai munkára kell a gép. tökéletesen megfelel rá, még pár játékra is (720M de bőven elég alap alkalmazásokhoz). Intel Pentium 2117U 1.8GHz processzor van benne. A kérdésem az lenne, hogy ha meg lesz csinálva teljesen, mennyi ideig fog még jól szolgálni? Processzor, vidikari nem megy tönkre évek során? A HDD eredeti volt benne 473 nap van rajta. Ennyi idő alatt az alkatrészek tönkre mehettek kicsit? Teljesítményvesztés? Legalább még 2 évet jól kellene működnie.
Nem fogok újat venni.
2017. nov. 10. 23:31
11/12 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy üssed-vágjad ha cipeled, rendesen rakd el a táskába, ilyesmi.
12/12 anonim válasza:
Ja hát igen, az egy szinte elsődleges hibalehetőség laptopoknál a hordozhatóságuk miatt. Mivel asztali PC-m van én ebbe bele sem gondolok, de amúgy alap. Ezt még említeni sem kell, egyértelmű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!