Valaki el tudja magyarázni, hogyan zajlik a Windows 10 újratelepítése?
Figyelt kérdés
Még soha sem telepítettem semmilyen Windowst és azt hallottam, hogy például be lehet állítani, hogy magától leszedje az összes illesztőprogramot de nem tudom jól értettem-e. Ha végzett az újratelepítéssel akkor egyből teljesen használható állapotban lesz a gép? Valaki leírna mindent amit tudnom kell mielőtt belevágok?2017. nov. 8. 21:59
1/4 anonim válasza:
Valamilyen szinten használható lesz a gép, de egyáltalán nem garantált, hogy mindenhez a legmegfelelőbb illesztőprogramot fogja társitani. Pl. nekem telepítés után fel kell raknom az nvidia drivert, a chipset drivert, a ryzenhez való energiagazdálkodási módot, hogy minden a lehető legjobban működjön.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy megtalál minden drivert.
A laptopom tegnap pl nem vette fel:
- a VGA-t
- a hangkártyát
- a lan kártyát
- a bluetooth-ot
- a kártyaolvasót
- az intel alaplapi drivereket
vagyis nagyjából semmit.
Legyen kéznél valami (másik gép pl), amivel tudsz netet elérni, ha a gép mégse akarna kapcsolódni és letölteni.
Én erre egy már a win7 alatt is automatikusan működő külső USB-s wifi sticket használok.
És a Slimdrivers programot.
3/4 lali51 válasza:
Youtubon nézz videókat Windows 10 telepítés kezdőknek.
4/4 A kérdező kommentje:
És ha Helyreállítással csinálom és nem tartom meg a fájljaimat akkor a driverek is törlődnek? Ha igen akkor ennél a fajta újratelepítésnél se biztos, hogy le tudja magától tölteni a drivereket?
2017. nov. 11. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!