Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek milyen ramoknak számítana...

Ezek milyen ramoknak számítanak, megértek ennyit?

Figyelt kérdés
2x4es kitemből az egyik feladta a szolgálatot. arra gondoltam hogy a lehetőségeimhez képest keresek pótlást, de akkor már kicsit jobbat, ami még jó a 4 éve összerakott konfigomba is, ő lett [link] (azért lett pont ilyen mert az előzőnek is pont ezek voltak a tulajdonságai, feszültség, Mhz)
2017. nov. 7. 19:08
 1/5 anonim válasza:
ha ki akarod dobni a mostanit akkor vehetsz erősebbet de ha nem akkor a dual channel miatt jobb lenne ha ugyan olyat keresnél
2017. nov. 7. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:
teljesen a mostani helyett lesz dualban ez, a megmaradt 1db. 4 gigásat tartalékba teszem
2017. nov. 7. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem veszel pont ugyan ilyen 4 gb-osat és fut dualban és olcsóbb és észszerűbb megoldás.
2017. nov. 7. 19:57
 4/5 A kérdező kommentje:
... mit nem írtam érthetően :D 2 ddr3 helyem van az alaplapon. 2x8 talán mégis több mint 2x4
2017. nov. 7. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, jobb döntés lehetett a 2x8 kit megvásárlása. Már ha a RAM árakat nézem. Ilyen árban voltak valamikor tavasz környékén a 2x8GB DDR4-es kitek. Na jó, inkább 40 000Ft körül, de most tutira több jóval. Az én RAM-om amit akkor 20 000Ft-ért vettem (HyperX Fury 8GB DDR4 CL14 2133MHz) csak egy 10 000Ft-al drágult azóta... És a legnagyobb baj, hogy kihatással van a DDR3-as ramok áraira is ez a drágulás nagyjából arányosan ugyanannyira, csak ugye a DDR3 ram eleve olcsóbb.
2017. nov. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!