Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 50. 000ft-ig egy jó használt...

Mr.Matuiksz kérdése:

50. 000ft-ig egy jó használt félgép? Videokártya, Processzor, Alaplap

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 23:34
 1/7 MGéza ***** válasza:
Erre mit lehet mondani? Igények? Mai játékokra, pár évesekre, netezni?
2017. nov. 6. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Játékokra lenne, inkább CSGO,PUBG.
2017. nov. 6. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hasznaltan mind:egy 5-600wattos jo minosegu tap,HD6970,FX proci az utolso szeriabol(FX-X300),gigabyte 970es lap,meg valami toronyhuto.procit meghuzod,el lehet lenni vele.
2017. nov. 6. 17:55
 4/7 MGéza ***** válasza:

[link]

Vga-t válassz ízlés szerint: R7 260x, HD 7870, ilyesmi van 20k körül. Attól függ persze, hogy mit bír a tápegységed, ram gondolom van, vagy külön a kereten felül tervezel venni. Egyébként gyanítom hogy a PUBG problémás lesz, ettől erősebb konfigoknak is meggyűlik vele a baja. Vagy:

[link]

[link]

Vga-t meg válassz ízlés szerint, én ezeket javaslom:

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 6. 18:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :) 600 wattos tápom van, úgyhogy azzal nincs baj. :)
2017. nov. 7. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Az nagyon nem mindegy,hogy milyen!markat,es pontos tipust irj.

En sajat peldan tanultam meg,amikor anno az approx 650w-os hulladekra rakotottem a HD6970-et.

Arra lettem figyelmes hogy fekete fust jon a tapbol,teptem ki azonnal.aztan kivagtam az erkelyen,mert mire kiszedtem mar egett.szerencsere a gepet nem vitte magaval,de ezzel ovatosan.annyira nem vagyok otthon tapokban egyebkent,majd valaki ir neked jot,csak a minoseg rohadt fontos.

2017. nov. 8. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Cooler Master Elite Series Extreme Power plus 600 W.
2017. nov. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!