Melyik videó kártyát vegyem meg ebbe a gépbe?
Mostanában vettem nem rég új gépet mert az előző már alkalmatlan volt 480p-be akadtak a videók ,és a cs 1.6 alig ment rajta ez volt a régi gépem:
GeForce 6200 64 MB
128 MB RAM
Athlon XP 2800+
És most vettem ezt vga nélkűl:
i3-2102
1.2 GB RAM
,Kolink 400W Bronze (KL-400)
és még egy 1680x1050-es monitor 21.5 inch képarányú
A proci igaz ,hogy i3 de mivel régi attól még ez a gép nagyon olcsó volt 8.000 forint volt az egész gép ,és most ezekre a vga-kra gondolok nem nagy a keret még 10.000 sem
eddig úgy néz ki ezek közűl veszem az egyiket GeForce 8400 GS vagy Radeon HD 2400 PRO na de még ott van a GeForce 9400 GT is na meg a 8500 gt is ,amit még esetleg meg engedek magamnak a GeForce 210 vagy ujonan a Radeon HD 5450 ,na de ami tényleg már a teteje az a GeForce 9600 GT vagy Radeon HD 7570 vagy HD 4750 talán még HD 4770 lehet ha találok jó árban ,de szerintem ha ezek közűl a vga-k közűl választok akkor valószínű a 9600 GT-t választanám ,ujonan meg venném 5k-ért a HD 5450-et ,szerinetek ebbe a gépbe milyen vga-t vegyek a gépbe ,ergó a gép nem mai játékokkal nem akarok játszani mert oda tudom ,hogy már komolyabb gép kéne én viszont nem veszek csak ilyenekkel ,hogy cs:go,lol,wolfenstein,tomb raider ,gta 4,ilyenek ,és milyen vga-t vegyek akkor a gépbe?
Elnézést szeretnék kérni azért amiért megint fel tettem ezt a kérdést ,ha esetleg valaki olyannal össze futnék aki látta már ,de az előzőre nem nagyon érkezett válasz ,csak odáig jutottunk el ,hogy azt írták ,hogyha Radeon HD 5450-et ne vegyek ujonan se mert gyenge és ha az olcsóbb szériából veszek vga-t akkor talán Radeon HD 3550-et vegyek vagy GeForce 9500 GT ,ha meg közepes szériáját nézzük a dolognak akkor GeForce 210-et használtan vagy GeForce 8600 GT-t vagy Radeon HD 3750 vagy 3830-at oké már a kérdésre aránylag választ kaptam ,de azért még egy-két olyan válasz is jöhetne ahol tényleg még az ólcsóbb közepes szériából is ajánlotok gpu-t mármint ami nálam az olcsóbb és közepes széria ,mert lehet ,hogy ezek közűl veszem valamelyiket sőt több mint valószinű ,mert ennél a gépnél még az is sok ha egy 9600 GT-t vennék a pénzért amenyiért kapható jó még éppen benne van a keretbe egy Radeon HD 4770-et de azt az előző kérdésnél csak annyit írt egy másik kérdező ,hogy 4770 az talán ebből nem szűrök le semmit ,ja és még azt is írta ,hogy GeForce 9600 GT-t ne vegyek?
Oké szóval akkor most azon gondolkoztam ,hogy a HD 4770 vagy a 7570 lehet a legerősebb de a Radeon HD 4850 az már biztos veri mind 2-öt de valaki tud írni akkor esetleg ezeknél még erősebb vga-t ilyesmi árban és a GeForce 9600 GT az úgy néz ki nem nagyon ajánjátok ha nem miért nem biztos ,belehet belőle szerezni DX 11 verziót is?!
A kolink táppal az a baj, hogy nem a táp fog meghalni, az akár 10 éven át gond nélkül elfut. A probléma a feszültség és áramingadozással van, amit nem vesz jó néven se processzor, se videokártya. Ha alaplapon sok a feszültség szabályozó kondenzátor, akkor első körben az alaplap fog meghalni, csak utána a többi.
Olcsón itt egy VGA:
Ezzel nem lesz gpu gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!