Milyen videó kártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen videó kártyát vegyek 50.000ft szánnák rá nem gond ha kicsit drágább ha lehet akkor legyen benne 1db vga és 1db hdmi mert vga az a monitoromhoz kell(sajnos csak vga portja van) aminek a felbontása 1920 x 1080 és a hdmi az meg hogy összekössem a tv el aminek a felbontésa szintén 1920 x 1080 és azt szeretném ha lehet egyszerre müködjenek.Az lehetséges hogy pl dvi kábelt átalakítani vga ra?2017. szept. 17. 09:13
1/5 anonim válasza:
Radeon rx 560-at vettem (4-GB), az pont 50.000. Manapság már nincs analóg port (VGA) a kártyákon, így eddig dvi-vga átalakítót használtam. De abból is több típus van.
Én most dipslay-vga átalakítót használok (display portról megy a monitor) is a TV-m pedig HDMI-vel van bekötve.
Windows telepítést úgy oldottam meg, hogy nem tettem be először a kártyát, az integrált kártyába dugtam a VGA-t, így elértem a bios-t
2/5 MGéza válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm várom a többi választ is
2017. szept. 17. 09:24
4/5 anonim válasza:
Ha játékos vagy, a 256bit alatt ne add, de azt 50 felett kapod, így 50-ért mindegy a választás...hajszálak erre arra egyiknél-másiknál...viszont a "sufni-boltosokat" kihagynám és normális boltokban nézelődnék bizonyított márkák terén( asus, gigabyte ).
5/5 A kérdező kommentje:
Igen én is úgy, gondoltam hogy pl egy emagon fogom megvenni vagy hasonló oldalon annyira nem vagyok nagy gamer nem nagyon vennék VGA ha nem lenne muszáj de muszáj mert elég szar már a felmondása...
2017. szept. 18. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!