Milyen videó kártyát vegyek a gépbe amit a tápom el bír? 150. 000 forintos keretből milyen gépet vegyek?
2 kérdésem lenne és mind a 2-re szeretnék választ kapni mert gépet nem hiszem ,hogy mostanában fogok venni tehát ezért lehet ,hogy addig inkább fel fejlesztem én
A gépembe most van egy:
Radeon HD 3650
AMD Athlon 64 5200+-os (6400+-ost fogok venni)
3 GB RAM (Abból min legyen 4 GB)
FSP FSP300-50HMN 300W
Csak az a kérdés ,hogy a tápegységem és az athlon 64 6400+ milyen vgat hajtana meg én kinéztem magamnak pár olyat aminek kevés a fogyasztása természetesen használt alkatrészeket veszek hozzá Radeon R5 230, HD 5750,5770 GeForce GT 440,545,640,730,740,gtx 745,gtx 460 SE
Ezek közűl a kártyák közűl melyiket hajtaná meg és melyiket lenne a legérdemesebb meg venni ,a másik kérdés meg az ,hogy 150.000 forintból milyen gépet vegyek majd a későbbiekben???
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
amint látod belefér bár én másképp gondoltam:csak ramot,procit,lapot,karit veszel,a többi az marad.mert így olcsóbb lenne.a tápod elég kell hogy legyen,a hdd is maradhat.
Például egy 1050ti 4Gb-t vegyél olyat, amire nem kell pci-e csati, szerintem olyan nincs a tápegységeden, ha mégis akkor nyugodtan válaszd bármelyik szimpatikusat. De a cpu-d is erősen limitál itt azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!