Vélemény erről (vagy ilyen fajta) hangfalról?
2017. nov. 4. 18:54
1/3 anonim válasza:
Nem hinném, hogy érdemes megvenni. Az ár a minőséget is takarja. De hangfalat csak úgy vegyél, ha meghallgattad saját zenével! Aztán nem mindegy hova teszed a szobában.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ne vedd meg, nem valószínű, hogy megéri. Amin pl én gondolkodtam az a Logitech Z333. Ez is hasonló árkategóriát képez, csak azért a Logitech már egy bejáratott márka, a legszarabb modelljük is tűrhető szerintem. Amúgy elég felkapott cuccról van szó, árukeresőn top1 népszerűségű az aktív hangfalak kategóriában és általánosságban jó véleménnyel is vannak róla. Szerencsére youtube-on találtam pár videót ami bemutatja mit is tud. Bár a felvételek nem a legjobb minőségűek mivel otthoni eszközökkel nem fogsz úgy felvenni hangszóró által kiadott hangot, hogy az tükrözze is a valós hangzását, de támpontként tökéletes és azok alapján én is azon a véleményen vagyok, hogy nem lehet rossz cucc. Javasolhatom azt, hogy vedd meg, mást nem élsz a 14 napos elállási jogoddal és visszaküldöd a terméket. Azért csak gondolkodtam rajta, mert most adódott csak feleslegesen annyi pénzem, hogy meg tudjam venni, de totál véletlen és ingyen szereztem egy nem éppen gagyi 5.1 philips hangrendszert. Persze jelenleg nem használom mivel CD/DVD lejátszóval teljes az a szett és abba is van integrálva az erősítő, de folyamatban van egy erősítő beszerzése hogy géphez is használhassam szóval inkább nem veszem meg. Lehet inkább billentyűzetet veszek ha már egér van egy jobb minőségű.
3/3 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában szerintem a Genius 1250b a legjobb választás.Legalábbis én jobb hangzásút még nem hallottam ennél ebben a kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!