Megfelelő ez a config játékokhoz? Tudok akadásmentesen játszani vele újabb fajta játékokat?
Processzor: Intel Core i5-6400
Alaplap: Asrock H110M-DGS
Videókártya: nVidia Gigabyte 1050 Ti GDDR5
RAM: 2x4GB 2133MHz DDR4
Gépház: NZXT Source S210E-002
Tápegység: Corsair 450W VS450
SSD: KingSpec 64GB KS-P3-64GB
Merevlemez: Toshiba 1TB 64MB
Akkor szépen sorban:
Miért kell most I5 amikor itt van a Ryzen, ami később is bővíthető és árban hasonló illetve kisebb CPU használat mellett elvégzi ugyan azt a feladatot, ezek mellett a Ryzen 5-k több szállal rendelkeznek így ha valaki több dolgot csinál egyszerre könnyebben megoldja.
De inkább a bővíthetőségen és a CPU használaton van a hangsúly.
Corsair VS táp irodai konfigokba való, de ez le van írva a Corsair oldalán is, általában olyan gépekbe ahol nincs dedikált VGA.Jobbat kapsz annyi pénzért.
64 GB-s SSD-t nem érdemes venni, a Win hamar felhízik illetve mennek fel rá egyéb alkalmazások is, ajánlott a 120GB-os és abból is valami normálisabb mert olcsó húsnak híg a leve.
Akkor inkább így:
AMD Ryzen 5 1400
ASrock B350m Pro4
Corsair Vengeance 2x4GB 3000MHZ
MSI GTX1050Ti 4GT OC
EVGA B3 450W
Intel 540S 120GB/HyperX Fury/Adata 920/Samsung 850 Evo.
Gondolom valami előre összerakott gép az, ezt meg összerakják neked a PCX-nél és csak használni kell.
De mi bajod az AMD CPU-val?
Ha a fogyasztással van baj megsúgom hogy OC-va 65W felé sosem megy, a hőtermelése annyi mint az Intel-nek.
Ne legyél már ennyire elvakult, minden valamire való szakfórumon a Ryzen-t ajánlják és nem véletlenül.
Nekem Fx 6300 volt. Régóta akartam intelre váltani mert már aktuálissá vált az újítás. Jelenleg egy ryzen 1600-am van XD.
Nem értem azt a mondatot hogy "nem akarok AMD-t" WTF?
Minden épeszű ember azt ajánlja, mert ár érték arányban nagyon ott van és tényleg jobbnak mondható az intelnél
Egyik ismerősöm kivesézte az AMD CPU-t. Ő ajánlotta nekem hogy inkább Intel CPU-t vegyek.
Igen, elvakult vagyok e téren, mert kb 3-4 hete kezdtem el foglalkozi a témával..
Hát akkor az ismerősöd és te sem sokat értetek hozzá.
Akkor vegyél intelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!