Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes iMacet venni?

Érdemes iMacet venni?

Figyelt kérdés
Videók vágására használnám, pénzem 500k. Érdemes, mert laptopon szenvedés az egész?
2017. nov. 4. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
No igen, viszont minden kotozkodes nelkul kerdezem, hogy milyen felhasznalasi cellal vesz valaki ugy PC-t, hogy hackintosht csinaljon belole? Mert nekem munkara kell, Logic-kal irok zeneket es nem orulnek, ha 2-3 havonta ujra kene rakni a gepet, akkor is, ha backuprol megy, mert rengeteg kis plugin van amit hasznalok.
2017. nov. 28. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
hát igen, van az az élethelyzet, amikor a megbízhatóság felülírja a dolgokat :)
2017. nov. 28. 21:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Esetleg azt az elethelyzetet tudom elkepzelni, hogy valaki csak magat az OS-t akarja kiprobalni mielott sulyos szazezreket elkolt valamire amit lehet, hogy nem is tud otthonosan kezelni.

Egyébként csak hogy ontopic legyek, az iden kijott uj imac szeria nagyon eros, jol ossze lettek rakva, jok az alkatreszek. Vegre eros VGA-t kapott, a proci is ujabb generacios, talan egyedul a keves ram faj, de azt meg corsair-bol 30-40ezerbol lehet potolni konnyen otthon is. Szoval szerintem a mostani szeria hosszu ido ota a legjobb ar-ertek arannyal rendelkezik. Nem veletlen fogok en is most frissiteni.

2017. nov. 28. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!