Ez a gép elbírná 8k-ban a játékokat?
Ez a gépem amit már meg vettem
Intel Core i7 4960x
2 darab Radeon RX Vega 64 OC huzzottak
32 GB ram
ASRock X99 OC Formula Alaplap
Corsair HX1000i 1000W Platinum
Toshiba 2.5 1.8TB 10500rpm
Western Digital 500GB SATA3 2.5
A monitorom csak 5k-s de van olyan progi amivel fel lehet húzni a felbontást 8k-ra ,és az a kérdés ,hogy a gépem bírná e a játékokná ezt a felbontást még nem tőltöttem le hozzá játékot és gondoltam ezért előtte meg kérdezem?!
A Vegák valószínűleg 50%-os skálázódás esetén képesek lennének a fejüket a víz felett tartani, olyan 30FPS környékén.
Te kajak vettél 2 vegát?
"A monitorom csak 5k-s de van olyan progi amivel fel lehet húzni a felbontást 8k-ra"
És mi a vihar vert retkes cigány buláért megmondanád?! :D
A monitorodban csak 5120 x 2880 képpont van fizikailag, ennyi a natív felbontása. Hiába rakod fel nagyobb felbontásba, nem lesz semmi változás, még lehet gyengébb minőséget is kapsz. Mert két pixelt kell visszakonvertálniia 1 pixellé.
Te vagy egy unatkozó nolife troll vagy aki kamu kérdésekkel szórakoztatja magát, vagy egy elkényeztetett sík hülye milliomos csemete.
Értelmes ember ilyet nem csinál, még egy hard core gamer sem.
"Toshiba 2.5 1.8TB 10500rpm"
Ez aztán nagyon hiányzott neked, igaz?
Vettél 2db 2 hónapos VGA-t fél milláért, és egy 4 évvel ezelőtti CPU-t.
-Te tényleg sík idióta vagy.
"Toshiba 2.5 1.8TB 10500rpm"
Ezen az áron egy 3GB/s-R/W SSD-t is vehettél volna - ami jóval gyorsabb rendszernek - ezért írtam, hogy - nagyon hiányzott ugye?
A másik ha van fél millám 2 VGA-ra akkor már van I9-re is.
-Persze Te csak játszol, érteni nem értesz a géphez.
Ez is csak azt mutatja, hogy a pénz és az ész, nem jár együtt.
"#6: Te még hiszel neki? Úgy kamuzik mint a vízfolyás."
Igen, igazad lehet, most látom 2,5 colos winyit tett a gépbe.
-Nekem meg, 4*8K-s monitorom van (90 fokba) így 16K.
NEm bírná el, 8k ultra tuti felejtős lenne ezzel is.
Másik dolog, qvára unatkozhatsz ha kitalált gépeket írogatsz ki ide, de még ha értenél hozzá pls...
Kinek akarod te megmagyarázni, hogy x99,be TE (CSAK, és egyes egyedül a világon te) tudod üzemeltetni az Ivy-e procidat? Még az 1280x720p sem menne, mivel maga a géped SEM működik...
Ennyire nem lehet unatkozni, ha mégis, akkor huzogasd a...? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!