Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meghalt a tápom? Többi lent

Meghalt a tápom? Többi lent

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy ma nagyon laggolt az AC II, azt hittem driverhiba, de frissítettem, és továbbra is laggolt. Megnyitottam az AIDA64et, és láttam, hogy a CPU 90°C. Ki is kapcsoltam. Majd mikor vissza akartam kapcsolni, amint benyomtam néhány mp múlva kikapcsolt. Most este megpróbáltam bekapcsolni, rögtön néztem BIOSban a hőfokot, 29foknál kikapcsolt. Nos multkor a nagy orkán miatt kétszer is belefutottam az áramszünetbe. Utána volt olyan kétszer is, hogy így kikapcsolt. A proci(Athlon ii x2 260) alap hőfoka 50-55fok közötti volt eddig, a ventilátorral semmi baj. Holnap veszünk pasztát, és ujrapasztázom a procit. Én a tápra gyanakszok mert EverPower, tehát nem a legjobb, és már vagy 6-7éves. Ha a pasztázás után is kikapcsol, akkor ne is használjam, nehogy eldurranjon a táp?

2017. nov. 1. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem a tápegység okozza a túlmelegedést. Nézd meg, hogy elég-e a ventilátor fordulatszáma, megfelelő-e a pasztázás a processzoron. Próbáld ki egy másik tápegységgel a konfigot, de lehet, hogy nem is az okozza, hanem egyszerűen az alaplap adta meg magát, mert az érzékenyebb az ilyesmire.
2017. nov. 1. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!