Most állítottam össze ezt a konfigot, milyen lett?
Figyelt kérdés
G4600, RX560, GIGABYTE B250, 2X4 GB CRUCIAL 2400MHZ, BE QUIET PURE POWER400, ZALMAN Z3 PLUS, SEAGATE 1TB,SANDISK 120GB,GAMMAX 300
Ez így kb 170 ezer.
2017. nov. 1. 19:20
1/5 anonim válasza:
Én inkább kihagynám a hűtőt és későbbre halasztanám az SSD-t, a különbözetből pedig GTX1050 Ti 4GB-t vennék.
2/5 anonim válasza:
táppból erősebbet vennék mert ha még ezt ki is szolgálja a késöbbiekben ha bővíteni szeretnél akkor azt ne keljen cserélni
3/5 anonim válasza:
gyári hűtő jó a g4600-ra, szerintem is jobban járnál ha hagynád az ssd-t is és 1050ti-t vennél.
4/5 A kérdező kommentje:
A freesync miatt jobb lenne nekem a az rx560.
2017. nov. 1. 22:11
5/5 anonim válasza:
a monitorod is tudja a free sync-et? Mert ha a monitor nem támogatja nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!