Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le folyamatosan a gép?

Miért fagy le folyamatosan a gép?

Figyelt kérdés

Üdv mindenki !

A problémám az lenne, hogy kb egy hónapja jelentkezett először, kezdetben ritkán ( heti 2-3 alkalom) viszont a napokban már napi 5x is képes lefagyni.

Próbáltam figyelni,hogy terhelés után vagy valami futtatása következtében de semmi eredmény. Arra gondoltam,hogy játék közben esetleg nagy mértékben melegszik valami ,de a használt figyelők nem jelezték, hogy valami gond lenne.Azóta kb 2 hete játék sem fut rajta mégis lefagy.

Aztán szoftveres gondra gyanakodtam de az újratelepítétst követően is lefagy (win10).

Idő közben elszállt a winyó optikája ezért az cserélve lett + egy új ssd-is került a gépbe így a háttértárat kihúznám a listáról.

Kezdetben amikor jelentkezhetett a probléma akkor produkált olyat is, hogy bekapcsolás után kb 2mp után leállt, majd újraindult. Itt belefújtam a RAM-okba és ez megoldódott.

Jelenleg csak rajzprogram ( néha illustrator, de leginkább sketchbook pro) van használva és videó nézés. Ezek a programok (illustrator kivételével) szinte semilyen igénybevételt nem jelentenek de mégis lefagy...

A hosszú leírás miatt sorry de remélem van olyan aki valami jó magyarázatot ad vagy megosztja a tapasztalatait, ha volt ilyen.

UI: Ma szedtem darabjaira, processzort kiszedtem kifújtam, ramokat portalanítottam, vga-t is kiszedtem mindent amit lehetett kihúztam és protalanítottam.

Berendezés:

FPS hyper 650 (3-4 év)

amd r9 280x (3-4éves)

mdi h61m (5év kb)

kingston hiper x vagy ilyesmi (1hó)

wd blue vinyó (1hó)

corsair 2x4gb(kb 5év)

Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm ! Mindenkinek szép napot !

#gép fagyás
2017. nov. 1. 16:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Ram.

1. Próbáld másik slotban.

2. Kérj kölcsön ramot, hogy azzal is fagyogat-e.

2017. nov. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!