Ez jó lesz hangkártyának?
Figyelt kérdés
[link] van egy alaplapi hangkártyám és ezt szeretném a helyére venni a kérdés az hogy ez jó hangkártyának? Azért kérdezem mert nem olyan mint egy rendes amit a gépbe kell rakni.2017. okt. 31. 19:56
1/11 Dongaben válasza:
USB-s sztereó hangkártya, ami működik. MI BAJ van az alaplapi kártyával? Az nem nagyon szokott "elszállni"...
2/11 anonim válasza:
LogiLink UA0078
Ettől azért az alaplapi 1000-szer jobb.
Ha másikat akarsz akkor inkább asus, bár az 10x ennyi.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát azért kéne, mert nem tudom miért halk a fejhallgató a gépemben. Audio kimeneti hiba kizárva, mivel mind a 2 audiokimenettel próbáltam, és ugyanolyan halk (alig lehet hallani max hangerőn). Szoftveres hiba kizárva mivel a driver booster 4.5 telepítette a legújabb drivert, és a windowssal se lehet baja, mivel ugyan ez a rendszer volt egy másik gépben ahol tökéletes volt a hang mindkettő fejhallgatóval amivel próbáltam. És a poén az az egészben hogy a hangszóróm teljesen jól szól. Ezért én már csak arra tudok gondolni hogy a hangkártya rossz.
2017. okt. 31. 21:50
4/11 anonim válasza:
"driver booster 4.5 telepítette a legújabb drivert"
Ezt a hülyeséget felejtsd el, nem használunk driver letöltő sz/*arságokat.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a hangkártya szoftján nincs beállítva minden normálisan.
5/11 A kérdező kommentje:
Van egy Intel® Desktop Board DQ57TML alaplapom és ehhez az intel oldalán nem ad win10re audio drivereket csak win 7 és xpre. Most mitévő legyek?
2017. okt. 31. 22:15
6/11 Dongaben válasza:
"...a hangszóróm teljesen jól szól."
Szerinted... Akkor a hangkártya rossz?
7/11 anonim válasza:
"nem ad win10re audio drivereket csak win 7 és xpre. Most mitévő legyek?"
1 használj W7-t
2 Ha W10 kell akkor meg állítsd be normálisan rajta a hangot, -ez minden hangkártyára igaz.
8/11 anonim válasza:
Vagy
"Most mitévő legyek?"
Hívj olyat aki érti is amit csinál a PC-vel
9/11 A kérdező kommentje:
Most telepítettem fel egy win7 ultimatet a legfrissebb driverekkel, és ugyanolyan halk.
2017. nov. 1. 06:23
10/11 A kérdező kommentje:
Vagy az lehetséges, hogy a videókártya tiltja? régebben ez volt a probléma másik gépen
2017. nov. 1. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!