Számítógép-összeállításnál ha gépház, tápegység és CPU hűtő is Be Quiet! Akkor az különösen csendes lesz?
Tehát hogy járok jobban, mintha bármilyen más alkatrészekből összeválogatnám, nem attól a gyártótól venném, amely a csendességre különösen ügyel...
Sima Core I5 (nem tuningolható), valamilyen alaplap hozzá (Intel H10), nagyjából ennyi, lehet ilyen kis processzor esetén nem pörög annyira a hűtő, jó lene rá valami csendes Noctua is, de mégis, a legcsendesebbet szeretném...
Magas légszállítás sajnos nem egyenesen arányos a csendességgel. Olyan, mint a keveset fogyasztó Ferrari mítosza.
Amúgy nem, azért mert azonos gyártótól veszel termékeket, még nem lesz csendesebb, csak mert az a gyártó neve. :)
A leghalkabb hűtő 14-15 ezer Ft.
De ilyen bika hűtő nem kell egy i5-nek.
Mennyit szánnál a gépre? Vagy mi az, ami már megvan? No és melyik i5? H110 helyett meg B250 inkább.
Nincs még meg semmi.
Videokártya nem kellene, jó a processzorba integrált is.
180-200 ezer körül gondoltam a gépet.
És mire kell ennyiért, ha nem kell videokártya? Nem kell videokártya, de kell processzorhűtő? Minek?
Lesz játék? Vagy csak irodai/otthoni dolgok? Mert előbbi nem fog menni VGA nélkül, utóbbira meg nem kell 200-at költeni.
Nem lesz játék, irodai munka nagyjából amire kellene.
Processzorhűtő kell rá, mert nem láttam még gépet processzorhűtő nélkül, vagy netán létezik? ... Illetve passzív hűtés biztos létezik.
#7.Igen csak az elég hangos is...
Kérdező:
Bármilyen belépő kategóriás hűtő megfelel, max alacsonyabb fordulatszámra veszed a ventit.
Egy Deepcool 300-nál szerintem felesleges jobb.
Köszönöm a válaszokat.
Ezért kérdeztem rá külön a hűtőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!