A laptopomon ha külső hangszórót csatlakoztatok, miért nincs hangja a youtube videóknak?
Vettem egy viszonylag olcsó 2.1-es külső hangszórót a laptopomhoz, viszont pl. a youtube videóknak nincs hangja rajta (ha nincs csatlakoztatva, akkor van)
A gépen lévő zenéket sem mindig lehet hallani. Ha az asztalon van pl, van hangja, de ha egy mappából, már nem mindig...
Ennek mi lehet az oka?
Ez szinte biztos, hogy vezeték / csatlakozó probléma.
Szerintem csináld azt, hogy megvárod, amíg nem szól, aztán anélkül hogy egy kicsit is mozdítanál rajta próbálj meg valamit lejátszani az asztalról. Ha onnan sem megy akkor egyértelműen hardware probléma.
Ha onnan megy akkor viszont xakták kategória :)
Basszus, 2 óra próbálkozás után megvan a hiba, (miután már kiírtam a kérdést :D)
De ha valakinek a jövőben hátha segít:
A hangvezérlőben (DTS Sound+) Van egy olyan lehetőség, hogy Multi-stream lejtszás és ez le volt tiltva, ahogy engedélyeztem, minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!