Ehhez a konfighoz melyik tápegységet vegyem ezek közűl?
A jelenlegi konfigom:
GeForce GT 520 Silent 1GB
Intel Core i3 7100T
Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR4 2400MHz
GIGABYTE GA-B250M-DS3H Alaplap
Samsung 850 EVO Basic 2.5" 250GB SATA3
Spire SUPREME 1608 gépház
Nos mivel a vidikarim és a procim is alacsony fogyasztású nagyon a vga-m azt hiszem 24W-ot fogyaszt és ezekhez elég egy kis wattos táp is ezeket a tápokat néztem ki: Akasa AK-PK36-02CM ,IN WIN AD7041 120W ,Eurocase SFX-250W,LC-Power LC200SFX V3.210 200W ,Eurocase TFX-200W ,Mini-box.com picoPSU-160-XT ,Supermicro PWS-202-1H ,Gembird CCC-PSU-1U-001 220W
Ezek nagyon ólcsó tápok tudtommal és ehez a konfighoz csak elég lenne bármelyik csak az a kérdés ,hogy melyiket vegyem?
Ez most elég buta komment volt már bocsánat mert a gép már meg van csak tápegység nincs hozzá,amúgy meg én ezt a gépet nem játszani ,hanem munkára veszem. Előrszőr úgy volt ,hogy gt 220-at veszek ,bele de utána rá jöttem ,hogy munka után azért egy kicsit el játszogatnék valamivel vagy amikor rá érek vagy ha nem olyan izé a munka akkor munka közbe is ,és ezért vettem 520-at nem a mai játékokkal játszanék,hanem azokkal amiket le írtam ,de nem fogok új gépet venni mert ezt most vettem ,és engem nem érdekel a játék ha kel akkor játszok 2001-es játékkal is ,most a tápegységről van szó ,és akkor ezekkel a tápokkal ezek nem jó tápok?
Amúgy meg a gt 520 így is viszi a gta 5-öt meg a bf 4-et
https://www.youtube.com/watch?v=GLUtDWwPcqo ennél a vidinél oda van írva ,hogy 1280x1024 30 fps low-normal beálítás
na meg a bf4-et is viszi így
https://www.youtube.com/watch?v=Tz_-Q-K6YTc
De ez most lényegtelen a tápegységről van most szó!
Rendben de az itt most a kérdés ,hogy alapszintű programoknál kicsit magasabb szintű programokhoz is van olyan jó az Intel HD 630 mint a Gt 520 vagy a gt 520 jobb ,mert nekem nem játékra kel a GT 520 ,akkor ez a tápegység már jó lesz ide ez fsp?!
FSP FSP180-50LE 180W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!