Egy ilyen konfighoz milyen tápegységet ajánlatos vásárolni?
proci:AMD Fx-4350 (125w)
vga:Gigabyte r7 360 (500w minimum)
alap:Asrock 970 extreme 3
ram:8gb ddr3 1600mhz
Ehhez egy korrekt 350W-os táp is elegendő lenne.
A proci 12A igényel, a videokártya kb 8A-t ha nagyon beghajtod, az összes többire számolhatsz kb 5A-t
A lényeg a +12V-os ág(ak) terhelhetőségén van.
Super Flower Amazon 450W
Enermax Maxpro 400W
Cooler Master Masterwatt Lite 400W
Be Quiet System Power B8 400W, Pure Power 10 350W
FSP Raider II (nem a sima!) 450W
Corsair CX450M
Honnan tudnám megtudni hogy egy videókártya, processzor, és más egyéb hardverek milyen tápegységet igényelnek? hány watt-ot és hány volt-on hány amper-t?
nem tudom hogy mi alapján válasszak tápot?
mit jelentenek ezek a tápnál
Max. áramfelvétel +3,3V 22 A
Max. áramfelvétel +5V 18 A
Max. áramfelvétel +12V1 18 A
Max. áramfelvétel +12V2 17 A
Max. áramfelvétel -12V
szóval akkor +3.3v-t szorozni kell 22a-val kijön egy eredmény 72 ez helyes?,na de ebből még mindíg nem tudom hogy a v-k mellet és az a-k mellet minimum hanyas számoknak kéne megfelelnie csak azt hogy ha megszorozzuk akkor kijön egy összeg ami watt-ot jelöl (talán) amit én leírtam az a chiftec gpa-400s8-nak az adatai ami 400 wattos és ha megszorzom az v-ket az a-val és összeadom őket akkor nem a 400 watt jön ki.
a többi hardverröl meg még adatokat sem találtam hogy miket igényel csak annyi hogy a proci 125 watt-ot a vga 500-at ami a ti állításotok szerint jóval kevesebb.
egyébként meg van a pontos igénye az r7 360-nak 110w.
és ezekről a darabokról mi a véleményetek?
CHIEFTEC SMART 600W
tudom 600w bőven felesleges de használtan keresem a cuccokat és ez volt az ami működtetni tudná a konfigot és a legolcsóbb is és a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!