Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen kamerát válasszak?

Milyen kamerát válasszak?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy mini kamerát ami egész jó képeket és videókat készít. Az nagyon jó lenne ha bluetooth-os lenne. Segítene nekem valaki ilyen kamerát keresni? Én maximum 15 000 Ft-ra gondoltam, bár nem teljesen ismerem a feltételeimnek az értékét. Találtam egy kamerát ami sajnos nem Bluetooth-os de nekem jónak tűnik. [link] Itt a link, mi a véleményetek róla?

2017. okt. 30. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ebben az árfekvésben lévő kameráknál, bármelyik telefon jobb minőségű videót készít.

Vállalhatatlan kép és hangminőség, torz kép, rövid akkuidő, silány minőség.

2017. okt. 30. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor kérlek tudsz egy ilyen kamerát küldeni ami szerinted elfogatható lenne. Találkoztam ilyen pici kamerákkal amikre az volt ráírva, hogy 12 megapixeles. Az én telefonom 13 megapixeles és nagyon megvagyok vele elégedve (Huawei P9 lite 2017). Ilyenkor ez kamu? Köszi ha időt szakítotok a kérdésemre.
2017. okt. 30. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ismerem azt a telefont, és az ilyen kamerák a közelében sincsenek.

Nekem 2 kamerám is volt már, kb 30 volt darabja, és kidobott pénz mind a kettő. Ilyen kamerát nem érdemes venni.

Arra jó, hogy ha ejtőernyőzöl, vagy sportolsz, és közben rögzíted. Másra alkalmatlan.

2017. okt. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!