Mitől kattog a winchesterem amikor dolgozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Röviden, vettem egy új gépet amiben SSD van, de torrentezés céljából beépítettem a régi winyómat, ami ha dolgozik elkezd változó időközönként kattogni, vagyis 1-1 kattogást hajt végre. Mi lehet ez? HD sentinel szerint 100%-os, most formáztam újra NTFS formátumra. Mi lehet a gond? Csak ha másolok rá, megnyitok rajt valamit akkor mintha egy kapcsolót le, majd fel kapcsolnánk.
Köszönöm a segítséget a winyó pedig:
Samsung HD322GJ 320GB SATA merevlemez.
2017. okt. 29. 19:30
1/3 anonim válasza:
Nemrég jártam így, az enyém is kattogott, Sentinel szerint 98%, aztán két nap múlva úgy kinyiffant a HDD, hogy dobhattam a kukába.
2/3 anonim válasza:
Lehet kontakt hiba is, cseléd a kábelt, vagy mozgasd meg esetleg rakd másik sata-ra.
3/3 anonim válasza:
en arra nem bíznék semmi fontos adatot.
ha csak torr.letoltések vannak rajta akkor no gond mert hamarosan mikor bekrepál max letöltöd ami kell újra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!