Milyen ramot vegyek?
Figyelt kérdés
Egy nyolc gigásat vennék. 1x8, vagy 2x4? Úgy tudom, hogy 2x4-s kevésbé melegszik, de így lassabb is a sebessége, nem? Mekkora MHz-e legyen? Kingston vagy Corsair? Mind kettő (úgy tudom) márkás.2017. okt. 29. 13:17
1/2 anonim válasza:
Ha nem szeretnél később többet akkor 2×4 GB (így nagyobb az átviteli sebesség). 1×8 gb mellé később betehetsz még egyet. Pont az egy ram magában lassabb.
MHz az leginkább akkor számít ha integrált videókártya van. Azon kívül pedig vedd azt ami olcsóbb, annyit nem számít bármilyen többletköltséget megérjen egy átlagember számára.
Márka? Én Kingstont vettem mindig, baj nem volt vele.
Vásárlás előtt nézd meg az alaplapod memória támogatottsági listáját, és olyat vegyél ami rajta van, de legalább olyat ami ugyanolyan adatokkal rendelkezik mint ami rajta van.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. :) zöldkéz
2017. okt. 29. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!