Az alábbi CPU-hoz milyen chipsetű alaplapot ajánlatok?
CPU: intel core i5 7600k
Elképzelés: USB 3.1, Sli támogatás nem lenne rossz bár utóbbi nem szükséges. Felesleges ledes világítás nem kell ugysem átlátszó gépházam van erre a célra.
várj egy kicsit.kialudt fejjel átgondolva jobban járnál az i3 8350k-procival.ugyanúgy 4 magos de olcsóbb valamivel és újabb.a z370-es lap sem drágább.és ha pár év múlva upgradelni akarsz akkor jobb alternatíváid lesznek hisz választhatsz 6 magos procit is.amik remélhetőleg megfizethető áron lesznek hisz az amd is fejleszt.
használd az árukerresőt.én úgy látom hogy az usb 3,1 alap.sli-képes lapot is találsz bár továbbra sem látom értelmét.. [link]
Köszönöm még egyszer, teljesen figyelmen kivül hagytam az új processzor család megjelenését és piszkosul meglepett a 4 magos i3 processzor, amit nézegettve bőven elegendő a jelenlegi elképzelésemnek. Informatika hardveres részéhez elég jól kiestem (2.gen óta), sikerült összeállítani számomra elegendő gépet (programozáshoz, ps, némi játékhoz, és alap videovágáshoz elegendő)
Természetesen ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!