FSP Tápokkal mellé lehet nyúlni?
Figyelt kérdés
Nem a hibás darabokra értem, hanem amikben eleve nincs védelem vagy megbízhatatlan.2017. okt. 28. 14:45
1/14 anonim válasza:
változó, pl ott van a hexa széria, ami nem túl kimagasló, régi raiderek (nem keverendő az új raider II-vel), régi hyper-ek (bár az új generáció se sokkal jobb), szóval igen.
Aztán ott van az ár/érték arány, hogy vajon megér-e annyit, mint amit kérnek érte.
Azért jó eséllyel be lehet lőni a tápokat is, pl 450w-ost 15e körül már jókat kapsz, ha 700-800 wattosat akarnak rád sózni ennyiért az erőteljesen elgondolkodtató, mert a normálisabb 700 wattosak kb 35-40 ezerről indulnak.
2/14 anonim válasza:
Az ezer éves fps tápban is több védelem van mint egy 15 ezres 600 wattos kami bronz minősítést kapott hkc vagy lc power tápban !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4/14 pinkpancser válasza:
P.O.C. Nekem van FSP tápom és eddig nem ért atomtámadás! Szóval igen :)
5/14 anonim válasza:
Fura hogy itt rendszeresen azt olvasni hogy az FSP rossz meg nem èri meg, règen meg ugyanitt ezek voltak a legjobban ajánlva. :D
6/14 P.O.C. válasza:
Ja köszi, így már értem én is, hogy engem eddig miért nem ért. :)
A viccet félretéve. Általában beválnak. És még a legolcsóbb modellekben (pl HHN) is van védelem.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) mentek a zöld pacsik!
2017. okt. 28. 17:14
8/14 anonim válasza:
Az újabbak közül a Raider II, a Hydro X, és a Hydro G a megbízható szériák (bár ár-érték arányban sokszor van náluk jobb más gyártótól).
9/14 anonim válasza:
Nekem egy FSP HEXA+ 400W tápegységem van.
Akkor nem jó? Nincs benne védelem?
Nekem itt az oldalon ajánlották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!