Asrock 960GC-GS FX Ram hiba?
Sziasztok, Az lenne a problémám ,hogy volt egy phenom II X2 550-es processzorom, annál még müködött a 2x2Gb Ram-om. Lett egy csere egy FX6300-ra és jó lett minden, aztán nézegettem a tulajdonságokat pár napra rá és láttam ,hogy érzékeli ,hogy 4Gb ram van, de csak 2-t tud használni, bármi beállítás, ujratelepítés után is csak 2Gb-t használ. 64Bit van telepítve.
Szórakozgattam a RAM-okkal ,hogy egyessével, külön külön slotba illetve egyességvel, és ekkor rájöttem ,hogy az egyik RAM Slot-omba ha teszek RAM-ot akkor nem indul el a gép, még a bios se jön be, de ha ugyan azt a ram ot beletettem másik slotba, már müködik, kitakaritottam a "hibás" slotot de akkor se, mind a 2 RAM-ot beletettem abba a slotba de mindkettővel hibás volt, és az a legérdekesebb az egészben, ha mindkettő ram benne van a 2 slotba, úgy megy és érzékeli a 2x2Gb Ramot, de nem kezeli a "rosszat", illetve Singe-Channel-esként kezeli a 4Gb-t, de ugyan ugy írja meg tudja ,hogy 2x2 van, mi lehet a hiba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!