Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik?

Miért nem működik?

Figyelt kérdés
Valamiért nem kapcsol be a gépem. Mindent megpróbáltam amit lehetett. Most raktam össze, ellenőriztem azt a kábelt ami az alaplapba megy be(asrock fatality z97 killeren bal felül 8 pines), nekem 2db 4 pines van(fsp raider 550w tápon). Próbáltam bekapcsolni sehogy se jó. Megnéztem ezeket a Reset SW stb.. kábeleket, általában ezek szúrnak ki velem de minden jó és mégse indul el. Mi lehet a gond?

2016. júl. 20. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
A másik kábelt is bedugtad az alaplapba? (táp)
2016. júl. 20. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
A 24 pines ATX csatlakozóra gondolok, a képek alapján az alaplapod jobb szélén van, a RAMok mellett.
2016. júl. 20. 16:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Az természetesen bevan. Én a proci mellettire gondolok balra
2016. júl. 20. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:

A tápot ki tudod próbálni másik gépben?

(Ugye a "nem indul el"-t úgy érted, hogy nem is csipog, nem is pörögnek a ventilátorok, stb.?)

2016. júl. 20. 16:47
 5/10 A kérdező kommentje:
"Nem indul el" úgy értem semmi jel. Egyáltalán nem kapcsol be, nem reagál semmire.
2016. júl. 20. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Esetleg alaplapcsere kellene? Mert tényleg minden jó helyre van dugva, de amint benyomom a bekapcsoló gombot, semmi. De még füst se meg semmi sípolás. Meg se mukkan.
2016. júl. 20. 18:10
 7/10 anonim ***** válasza:
A táp biztos jó?
2016. júl. 21. 09:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy ilyen későn írok. Csak közben ismerősöktől is érdeklődtem. Na most az van, hogy újra összeraktam, és most elindul, jobban mondva kép nincs, speaker csipog, ventik meg minden felpörögnek. A speaker 4-et csipog. Nem tudom van e olyan, hogy 4 hosszú, de mintha az lett volna, vagy ha nincs olyan kód akkor 4 rövid, az ugye a rendszer timer hiba. Azt mivel lehetne orvosolni? Ja és igen a táp biztos jó, ha már felpörgött.
2016. júl. 24. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:

[link]

Itt nem sok jót írnak arról a hibáról.

2016. júl. 25. 09:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Memória hiba volt a gond. Köszönöm a segítséget. Azóta működik.
2016. júl. 28. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!