Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplap a hibás vagy valami...

Elek199 kérdése:

Alaplap a hibás vagy valami más a baj? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Üdv

AMD fx4300-rol váltottam intel I5-3570 re proci tesztelt jól működik ,beszereztem hozzá egy asus alaplapot (elméletileg az is lett tesztelve és nincs baja boltból vett 6 hó gari viszont használt).

Átszereltem mindent az új lapra bekapcsolom 1-2mp ig megy mintha kapcsolna be ventik felpörögnek aztán hirtelen leáll utána ismét elindul és ismétlődik a folyamat. Van benne speaker de semmit nem jelzett kivettem a 2 ramot utána nem ált le viszont a speaker jelzett egy hosszú két rövid sípolást utána olvastam és ez a videó kártya hibaüzenete. De ez csak akkor jelzi ha nincs benne ram , visszaszereltem a korábbi összeállítást és ott semmi ilyen probléma nem jelentkezett. Valami ötlet ? vagy vigyem vissza a lapot cserére ?

2017. okt. 27. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
milyen alaplapról beszélünk? Ha csak felpörög, akkor jó eséllyel régi a BIOS az alaplapon és nem támogatja a 3570-et, vidd vissza a boltba ahol tesztelték és kérd meg őket egy bios frissítésre.
2017. okt. 27. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Asus p8h61-m le/usb3 s1155 Ez az alaplap neve, de akkor a hibaüzenet miért a videokártya és nem a BIOS ?
2017. okt. 27. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

1.Mert az hogy a BIOS nem a legfrisebb verzió, az nem hiba.

2.A hibajelet(beep) maga a BIOS generálja. Ha hibás lenne, hogy tudná "megmondani" saját magáról hogy hibás?

2017. okt. 27. 16:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Van benne valami (: minden esetre visszaviszem a boltba , köszönöm a választ.
2017. okt. 27. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!