Alaplap a hibás vagy valami más a baj? (Részletek lent)
Üdv
AMD fx4300-rol váltottam intel I5-3570 re proci tesztelt jól működik ,beszereztem hozzá egy asus alaplapot (elméletileg az is lett tesztelve és nincs baja boltból vett 6 hó gari viszont használt).
Átszereltem mindent az új lapra bekapcsolom 1-2mp ig megy mintha kapcsolna be ventik felpörögnek aztán hirtelen leáll utána ismét elindul és ismétlődik a folyamat. Van benne speaker de semmit nem jelzett kivettem a 2 ramot utána nem ált le viszont a speaker jelzett egy hosszú két rövid sípolást utána olvastam és ez a videó kártya hibaüzenete. De ez csak akkor jelzi ha nincs benne ram , visszaszereltem a korábbi összeállítást és ott semmi ilyen probléma nem jelentkezett. Valami ötlet ? vagy vigyem vissza a lapot cserére ?
1.Mert az hogy a BIOS nem a legfrisebb verzió, az nem hiba.
2.A hibajelet(beep) maga a BIOS generálja. Ha hibás lenne, hogy tudná "megmondani" saját magáról hogy hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!