Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik AMD FX proci?

Melyik AMD FX proci?

Figyelt kérdés

most vettem egy (asus gtx1060 6g oc rog) videokártyát.

Az lenne kérdésem melyik az az amd fx proci amivel a legjobban kitudnám húzni ezt a kártyát?Intel kellene tudom ,de nem akarok új alaplapot és a drága i5/i7 pluszba az mar nem érne meg nekem biztos van az az fx proci amivel elég komolyan ki lehet húzni ezt szörnyet hogy 60 fps legyen minden maximális beállításon és full hd-n. Válaszokat előre is köszönöm!

2017. okt. 26. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Az attól függ, milyen alaplapról van szó. Egy 4+1 fázisú alaplapba nem nagyon van értelme beletenni egy nagyobb FX-et mert csak szenvedés lesz.

Mérted a mostanit? Riva, Afterburner? Csak, hogy biztos kevés e neki a proci...

2017. okt. 26. 18:50
 2/6 A kérdező kommentje:
asus m5a97 LE r2.0 alap van benne egy fx8320e mellett
2017. okt. 26. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor már most le is zárhatjuk. Nincs értelme nagyobbat applikálni bele, nem lesz látványos javulás. Ez egy 4+2 fázisú alaplap, itt most is előfordulhatnak mikrolagok, amiket tapasztalhatsz játék közben(FPS beesik, negatív tűszerűen).

Itt inkább lap probléma van, ha jól látom VRM hűtés sehol, és nem proci. Legalább 970-es lap kellene, min 6+2 fázissal, VRM hűtéssel, de mint írtad, ez már nem éri meg.

2017. okt. 26. 19:02
 4/6 A kérdező kommentje:
hirtelen fps droppok a problémák komolyabb játékoknál pubg gta5 leesik 40-30 ra stb. gondoltam nem elég a 8320 de akkor ezek szerint az alaplap nem elég?
2017. okt. 26. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez így van, a fentebb említettek miatt. :(
2017. okt. 26. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Használtan egy asus m5a97 evo r2.0 vagy egy 990-es asus ez pedig passzold el.
2017. okt. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!