Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A thevr-ék milyen gépel...

A thevr-ék milyen gépel kezdték a videózást?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem ,hogy a Thevr milyen géppel kezte a videózást?! Mert ,hogy ugye 2013 oktoberében kezdték ,ha jól tudom oktoberben ,és akkor már az első játékkal ami a cstornájukon volt ocolussal játszották ,és én úgy tudom ,hogy videókártya szempontjából gtx 970 a minimum amivel már lehet oculussal játszani i5-4570 proci kel hozzá ha jól tudom ,mondjuk az akkor már volt de akkor is,nekik procijuk már akkor is biztos volt egy i5 nem úgy mint pl own-nak vagy benipowának vagy az lehet luckey ,hogy egy i3-mal vagy egy amd a8 vagy egy core 2 quaddal kezdték , a thevr gondolom nem ,most olyan válaszok ne jöjjenek ,hogy kérdezzem meg tőlük meg ilyenek mert ,nagyon sokan írnak nekik egy nap és nem tudnak mindegyik kérdésre válaszolni ,tehát ezért kérdem meg itt ha valaki tudja írja le milyen géppel kezdték a videózást a Thevr-ék? (talán elég lett volna oda egy gtx 780,770,titan, vagy 690,680,670?)

2017. okt. 26. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Kit érdekel?

Amúgy az Oculus Rift DK1-nek sokkal alacsonyabb gépigénye volt, nem kellett hozzá a i5-4570 processzor sem.

2017. okt. 26. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A VR gépigénye csak egy iránymutatás... Játékfüggő ugyan úgy az egész, a lényeg hogy magas felbontáson és FPS-el bírja a játékot a gép, az akkori játékoknak pedig kisebb volt a gépigénye. Valszeg vmilyen csúcsgépük volt.
2017. okt. 26. 16:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor szóval valami gtx 690 vagy gtx 770-ük lehetett de inkább 690 a vr-t ismervén na meg valami i5 4670-ük vagy valami ilyesmi procijuk,de az is lehet ,hogy valami i7 3770 vagy 2700k vagy 2600k!
2017. okt. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!