Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell Precision vs Thinkpad?...

Dell Precision vs Thinkpad? Melyik megbízhatóbb?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Dell Precision M4600-at használok,de az életem úgy alakult,hogy fontos lenne a mobilitás,és ez egy elég nehéz gép. Gondolkodtam a váltáson,a kiszemelt egy Thinkpad X220.

Melyik megbízhatóbb,melyikre számíthatok inkább?

2017. okt. 25. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Thinkpad X-szériás, üzleti. Ezek örök darabok.
2017. okt. 25. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Valóban örök darab a Thinkpad, csakhogy nem a kínai Lenovo, hanem az igazi IBM. Nagyon lejjebb ment a színvonal, amióta a sárgák (ezt is) felvásárolták.
2017. nov. 8. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Használtat lehet venni, külföldről hozzák be és megbízhatógépek.

Pl. Itt kaphatók:

[link]

2017. nov. 9. 01:16
 4/6 Ookami-sama válasza:
Nekem thinkpad t420-van, Imádom. Strapabiró, erős gép, hardware upgradere is van lehetőség, egészen az i7 2720qm-ig valamint 16gb ramig. Ha nem kell dvd meghajtó akkor hdd/ssd kombót is lehet, vagy egy plusz akksit, a képernyő is cserélhető egy nagyobb felbontásúra stb. Volt hpm is és nem vagyok velük megelégedve. Biztos vannak jó gépeik de nem az én stilusom.
2017. dec. 17. 17:59
 5/6 Ookami-sama válasza:
Dellből is vannak jók, de a thinkpad nyer a megbizhatóság és a strapabiróság kategóriában
2017. dec. 17. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel a Thinkpad üzleti notebookjai és laptopjai újonnan 3-400 ezerbe kerülnek, nem éppen az olcsó kategória. De a megbízhatóság csúcsai. Ha nincs ennyi pénzed, akkor viszont nézz körül a nyugatról behozott használt gépeket forgalmazó cégek boltjaiban. Maximum 120 ezerért (de van akár 35-40 ezerért is, pl. rossz akkuval vagy szépséghibásat) kiváló géped lehet. Nekem x201-es van, kiváló kis gép, az igaz, a háza benyomódás miatt sérült és új kkut vettem bele, de Intel i5 procis. Hamarosan kap majd SSD-t, akkor teszek majd rá Windows10-et.
2017. dec. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!